vrijdag 14 april 2017

Golfplaten dakbedekking

Ons golfplaten gama bestaat uit, vezelcement, lichtdoorlatende golfplaten al . Heb je een afdak gebouwd en zoek je een goede golfplaat om het dak eenvoudig af te maken? Wil je het tuinhuis weer waterdicht krijgen en meteen een waterafvoer plaatsen? Is jouw carport donker en wil je er meer daglicht onder krijgen met doorzichtige golfplaten ? Bij Praxis vind je dakbedekking in heel veel soorten en . Toepassingen met golfplaten.

Je zoekt een dakbedekking voor je tuinhuis of een gebouw in de agrarische of industriële sector? De golfplaten van Eternit bieden de oplossing! Bekijk onze dakbedekking , geïsoleerde dakplaten en golfplaten.


Zoals epdm dakbedekking , dakleer, bitumen dakbedekking. Een dak van een woonhuis waterdicht krijgen vergt jarenlang vakmanschap en zul je dat wellicht uitbesteden aan een professional. Maar een dak van een schuur of kleine aanbouw bedekken is voor de gemiddelde klusser een klus die te overzien is.


Uit welke materialen heb . De beste dakbescherming met onze soorten dakbedekking.

Voor plat dak en schuin dak. Zoals Aquaplan dakcoating, golfplaten en geïsoleerde dakplaten. Vezelcement golfplaten geproduceerd op basis van cement en synthetische PVA vezels. Ideaal voor bijvoorbeeld stallen, maneges of schuren.


Geschikt om toegepast te worden als dakbedekkingsmateriaal met een minimale dakhelling van 14°. Verkrijgbaar in kleuren met bijpassende hulpstukken. Het dankt zijn naam aan de typerende golvende structuur die men tegenkomt in de platen en waaraan de platen hun sterkte ontlenen. Golfplaten als dakbedekking. Wilt u gebruik maken van bitumen golfplaten , om het dak van bijvoorbeeld een schuur of een carport af te werken?


U kiest voor een relatief voordelig materiaal, dat u bovendien gewoon zelf aan kunt brengen. Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om het . Bestel online en profiteer van scherpe prijzen en levering aan huis! Je schuur of afdak maak je snel waterdicht met een dakbedekking van golfplaten. Voorwaarde is wel dat het dak schuin afloopt (minimaal 7°).


In deze klusinstructie lees je welke soorten er zijn en hoe je de golfplaten aanbrengt. Voeg toe icoon Print deze klus . Sinds men er achter is gekomen dat ze sterk kankerverwekkend zijn, is de productie van deze golfplaten verboden. Hier zijn wel een aantal alternatieven voor ontwikkel zonder de nadelen van het asbest.

Heeft u trouwens nog van deze oude golfplaten als dakbedekking , dan kunt u in overleg met uw gemeente, deze . Koop of Verkoop golfplaten op Marktplaats. Dakpannen kan op vele manieren. Bekijk en vergelijk en reserveer direct jouw dakpannen, gevelbekleding, golfplaten en andere soorten dakbedekking. In vergelijk met andere dakbedekkingen die wij ook leveren, kan als nadeel worden vermeldt dat golfplaten iets moeilijker zijn om te monteren dan damwandplaten.


En in vergelijk met sandwichpanelen biedt het enkel toepassen van golfplaten natuurlijk geen geïsoleerd dak. Kunststof golfplaten : licht en eenvoudig te installeren. Omdat de meeste carports uit hout zijn opgetrokken, is het van groot belang dat je met lichte materialen werkt.


Je kunt ze gemakkelijk installeren en ze beschermen afdoende tegen wind en regen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts