dinsdag 25 april 2017

Hondentrimsalon amstelveen

Trimsalon Inge Helle in Amstelveen. Zeer diervriendelijke hondentrimster met ruime ervaring. Knippen en trimmen op afspraak. Komt overdag niet goed uit?


U mag er natuurlijk bij blijven als u dat wilt. De trimsalon met al jaar ervaring in het trimmen van allerlei honden.

Wij zijn specialist in het vak en werken vanuit Amstelveen. Op zoek naar een hondenuitlaatservice? Hondenkapsalon Droef, Amstelveen. Outlet heeft de beschikking over geklimatiseerde busjes met elk een ervaren vaste begeleider. Hier kunt u terecht voor een volledige vacht behandeling van uw hond.


Ook alleen wassen is een mogelijkheid. Kijk gerust rond op de site, met in het bijzonder de pagina trimbeurt zodat u kunt zien wat er zoal gedaan wordt met uw lieve viervoeter . Naast een honden trimsalon vind je ook dienstverlening, dierenwinkel, webshop en postorder, dierenarts, trimsalon. De meest volledige site met ruim 66.

In de trimsalon kunt u de vacht van uw poedel op professionele wijze laten verzorgen. Janie is in het bezit van het diploma . Professionele hondenverzorging? Verwen je hond met een luxe hondentrimsalon ervaring in Amstelveen door een ervaren hondenverzorger.


In onze trimsalon en hondentrimsalon werken gediplomeerde specialisten. Afspraken worden alleen in de avond (doordeweeks) of in het weekend (overdag) ingepland. Vachtverzorging kan veel tijd in beslag nemen.


Zeker als je een hond met krullen hebt, zoals een Labradoodle of Waterhond. Bij een trimsalon kun je naast een trimbeurt o. Veel hondentrimmers zijn gespecialiseerd in het knippen . Onze dierenarts brengt een bezoek aan huis in Amsterdam, Amstelveen en Buitenveldert. Onze praktijk bezorgt een dierenarts aan huis vanwege ons compassionate care principe.


Wij willen uitsluitend het beste voor onze . Graag een week van te voren bestellen en afhalen in de trimsalon Uithoorn of Amsterdam. Wij bezorgen de taarten niet aan huis, voor meer info kunt u een mailtje sturen of even bellen. Rond de feestdagen, denk aan Valentijnsdag, Pasen, Koningsdag, Sinterklaas en Kerst, . Our new website will be available soon.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Openingstijden: Zondag, -,. Is stagebedrijf voor erkende opleidingen: Nee. Bent u eigenaar van deze trimsalon ? Adresgegevens Machineweg Middelpolder 15.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts