vrijdag 14 april 2017

Kurkvloer doetinchem

Op zoek naar een kurkvloer ? Neem een kijkje op de website van de grootste kurkzaak van Nederland of neem een kijkje in onze showroom! Ervaar het in onze grote showroom in Doetinchem. Want zeg nou zelf, het is toch ook veel te moeilijk om een nieuwe vloer uit te zoeken van een proefstukje van 1m2? En hoe zal je bank daar op staan, en hoe IS dat randje dan precies afgewerkt.


Buiten deze tijden op afspraak.

Wij leveren en leggen kwaliteits kurkvloeren , zowel massief ( geplakt) en zweven kant en klaar en zelf ingekleurd en afgelakt. Kiest u voor kurklaminaat, kurkparket of kurktegels? Dan haalt u een warme en geluiddempende vloer in huis die in alle denkbare vormen, dessins en kleuren leverbaar is. De grootste kurk- detailhandel in Nederland. Een kurkvloer is van begin tot eind handwerk en ambacht.


Kurkvloer , Doetinchem (gemeente). DOETINCHEM – Rob en Yvonne Derksen willen ambachtelijke kurkvloeren weer op de kaart zetten. Nu is dit ondernemersechtpaar bezig een netwerk op te bouwen van dealers die het shop-in-shopconcept in hun winkel .

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. De vloerenwinkel heeft een ruim assortiment laminaat, pvc, kurk en parket vloeren. Naturo Vloeren vindt u in Groningen, in het sfeervolle Vesta woonforum. Alles voor de aanschaf van een nieuwe vloeren, natuursteenvloeren, laminaatvloeren, parketvloeren, siergrindvloeren, gietvloeren, tapijt. Bespaar via Interieurdeal.


GRATIS en VRIJBLIJVEND offertes aanvragen, ontvangen en vergelijken van de betere interieurwinkels en specialisten. Met het grootste assortiment in ruim 5mshowroom bieden wij u een totaal advies op gebied van harde vloeren. En dat doen we al bijna jaar! Uw vloer wordt professioneel door eigen vakmensen gelegd.


In de nabije omgeving zijn diverse voorzieningen aanwezig zoals o. Kruisbergse bossen en sportvelden. Articorq heeft het grootste en goedkoopste assortiment kurkvloeren en kurk wanden, maar ook sieraden, accessoires, meubels, woonaccessoires, hobby kurk etc. Plaats: Doetinchem Werkgebied: km. Duurzaam - Energie besparend - Geluidsisolerend materiaal - Natuurlijke uitstraling - Vele toepassingen en kleuren - Voelt behaagelijk aan - Antistatische en antialergische werking - Zeer licht materiaal - Vochtbestendig - Absorbeert geluiden en trillingen - veerkrachtig - Volledig natuurlijk en . De designs variĆ«ren van klassiek tot modern.


Rob Derksen heeft banen vermeld op zijn of haar profiel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts