donderdag 20 april 2017

Strandfestival zand almere

De 11e editie van het strandfestival vindt plaats op het Almeerderstrand. Strandfestival ZAND , Almere Haven. Bekijk informatie over evenementen en tickets. Nog een outfit of oordopjes nodig? Ook de voor het festival oude bekenden The Originals, die tijdens de pauzes verzoeknummers van het publiek spelen, zijn erbij.


Het is vandaag nationale vriendinnendag, geen beter moment om een leuk dagje uit ( lees dagje ZAND!) te plannen samen.

Drie maanden voordat het muziekfestival plaatsvindt op het strand van Almere zijn alle 25. Nooit eerder verkocht ZAND zo snel uit, maakte de organisatie bekend. Het strandfestival trekt jaarlijks ruim 25. Dat laat de organisatie weten.


Dit jaar is de tiende editie van het festival. Het festival vindt op zaterdag augustus plaats op het Almeerderstrand in Almere. Heerlijke happening met goede artiesten, prima sfeertje, lekkere hapjes en drankjes en goede organisatie.


Angelique Franssen uit Amsterdam. Kensington, Guus Meeuwis, DI-RECT, Racoon, Nick.

Met spoed ben ik voor aanstaande zaterdag augustus op zoek naar een promotietopper die op pad gaat met een Photobooth bus! Hou je wel van een festival en weet je als geen ander hoe je mensen enthousiast kunt maken? Er zijn veel overeenkomsten tussen de twee festivals, onder andere . Op de leukste muzikale stranddag van de zomer geniet je samen met je vrienden of familie en met je voeten in het zand van de beste artiesten van Nederland! Maar je hoeft tijdens het festival niet alleen mee te zingen en te dansen. Sat, Aug 1 Sat, Aug 19.


Bezoekers kunnen er overnachten in speciale tenten die door het festival worden geplaatst. Almere DEZE WEEK stuurde haar fotografen op pad tijdens het strandfestival Zand van afglopen zaterdag. Misschien sta jij dan ook wel op de foto. Tickets voor concerten, sport en theater bij viagogo, een online ticketplatfrom. Koop en verkoop tickets 1 veilig en gegarandeerd.


Wil je deze unieke show live meemaken? Reserveer dan je tickets voor strandfestival zand in almere strand in almere online en. Racoon is toegevoegd aan de line-up van de tiende editie van het festival Zand op het Almeerderstrand in Almere.


Dat heeft de organisatie maandag bekendgemaakt. Andere artiesten die met hun voeten in het zand gaan optreden zijn: Guus Meeuwis, Nielson, Acda en de Munnik, JURK!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts