woensdag 19 april 2017

M en c sloten

Bij MC zijn we constant bezig om nieuwe én bestaande producten te ontwikkelen. Hierbij worden we geïnspireerd door zogenaamde lockpickers. Deze denksporters analyseren als hobby complexe sloten op zwakke punten.


Met deze nieuwvergaarde kennis gaan wij terug naar de tekentafel. De unieke combinatie van .

De cilinder is het deel van de deur waar je de sleutel insteekt. Wanneer je de juiste sleutel gebruikt activeert dit onderdeel het cilinderslot in de deur. De nachtschoot wordt hierdoor in of uit de sluitkom in de deurpost gedraaid. Het is daarom ook erg belangrijk dat je voor een goede cilinder kiest omdat deze het slot bedient. De reeks cilindersloten van MC zijn beschermd tegen kerntrekken en beschikken over een stalen brug waardoor de cilindersloten nagenoeg onbreekbaar zijn!


Alleen bij ons kunt u kiezen voor een Sleutel Verlies verzekering van maar €20. Alle cilinders in de markt zonder stalen brug zijn met de laatste inbraakmethodes niet veilig. Wij leveren alles direct uit eigen werkplaats waardoor snelle levering en goede .

De MC Color is verkrijgbaar in sets tot maximaal clinders en heeft net als de iets duurdere Color PRO en de Condor een geharde stalen brug tegen het breken door cilindertrekken. Bestel uw kluizen en sloten online, groot aanbod kluizen en sloten tegen scherpe prijzen! Sloten specialist krijgt MC Color anti kerntrek cilinder niet open. Het internet staat vol met de MC color cilinder. MC cilinders, de manier om zelf uw thuis veiliger te maken, deze sloten zijn beveiligd tegen vele soorten inbraak!


Het komt steeds vaker voor dat inbrekers gebruikmaken van het kerntrekken of het cilinder breken. Je eigen linkje naar de MC sterren cilinders hebben naast alle bekende toeters en bellen deze klopbeveiliging wél ingebouw in dat . Huissleutels kwijt, cilinderslot vervangen? Bekijk ons aanbod deurcilinders, zoals knopcilinders, gelijksluidende cilinders en veiligheidscilinders.


Tevens ook beveiligd tegen kerntrekken, slagmethode en uitboren. Voorzien van sleutelcertificaat, aanbevolen door politie keurmerk veilig wonen. Security Tech Switzerland. De MC color is te verkrijgen vanaf 42mm tot en met 164mm en is zelf zeer eenvoudig te vervangen.


Door de cilinder vanaf het midden . Nu maar 3- voor stuks!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts