dinsdag 25 april 2017

Steiger opzetten

Deze instructie video laat zien hoe u de rolsteiger zelf veilig kunt opbouwen. Mocht u de op- en afbouw. Een steiger wordt gebruikt als tijdelijke voorziening om veilig op hoogte te kunnen werken, bijvoorbeeld bij de bouw van een huis. Zowel bij het opbouwen, het gebruik als de demontage van steigers gebeuren regelmatig ongevallen.


Het leveren, verhuren en monteren van een tijdelijke werkplek op hoogte . Duidelijke instructie hoe een rolsteiger of kamersteiger moet worden opgebouwd.

Waar moet je op letten en wat zijn de eisen. Rolsteiger algemene opbouwinstructie. Steek de wielstaanders met zwenkwielen in het frame (zonder borgpennen) langs de onderzijde. Klik een horizontaal schoor onder aan de verticale buis van het onderste frame en laat de andere kant op de grond rusten. Klik nu de horizontaal schoor aan het andere frame, . Custers is in ieder geval bekend dat rolsteigers wel eens . Lees deze heel goed door en controleer of alle materialen aanwezig zijn.


Deze heb je nodig voor het goed opzetten van de steiger. Bij sommige steiger verhuurbedrijven kan je er ook voor kiezen om je steiger door .

Vaak ontstaan ongelukken wanneer de gebruikers aanpassingen moeten doen aan de steiger. Wij leveren alles op het gebied van ladders en steigers en toebehoren. Van verkoop tot verhuur, van montage tot keuring. En door onze jarenlange ervaring zeker ook voor kundig advies! Op deze website kunt u ons assortiment bekijken, en ook gelijk bestellen.


Indien u een afspraak wilt maken voor een keuring of montage . Koop of Verkoop te huur op Marktplaats. Jukken hoog (6m) 1ste week: 7 de weken daarna euro per. Ook kunnen wij steigers voor u opzetten en afbrekken, hiervoor rekenen wij, 1euro per min. Vraag direct een offerte aan!


Specificaties: Ruimte moet vrij toegankelijk . Dan bent u bij K-Rental aan het juiste adres. Of u nu een steiger nodig heeft in de wijk Mariahoeve of net iets buiten de stad zoals in Nootdorp, wij bezorgen de steiger altijd bij u thuis. Indien gewenst helpen wij u met het opbouwen van de basis. Met een ruime keuze uit verschillende soorten steigers in diverse afmetingen . Krental Steiger verhuur in Eindhoven voor particulier en vakman.


Eenvoudig online bestellen en vandaag besteld is morgen geleverd! Deze steiger bestaat uit twee ladders met elk zes sporten, twee dwarstraversen en een vrijdragend werkplatform voor eenvoudige opbouw Groot werkplatform met slipvast en tegen vocht beschermd oppervlak om veilig te staan en te werken op de ingehangen hoogte Snelle montage van de steiger zonder gereedschap en .

Gezegd van metselwerk dat zover is gevorder dat men gebruik moet gaan maken van een steiger of de bestaande steiger moet gaan verhogen. Huur een aluminium rolsteiger voor al uw werkzaamheden. Snel en eenvoudig op te bouwen en in meerdere maten te verkrijgen.


Geschikt voor binnen en buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts