vrijdag 28 april 2017

Tapijthandel kraggenburg

Tapijttegels kopen wij scherp in, waardoor we onze kosten laag kunnen houden. Hierdoor is Tapijttegelhandel. Wij verkopen onze tapijttegels zowel via de webshop als via de showroom.


Na ruim jaar in Kraggenburg , is Vloerenhandel. In de showroom is nog meer keuze in laminaatvloeren, maar ook PVC-vloeren, vinyl, tapijt en zelfs raamdecoratie heeft daar een plek gevonden. Binnen ons assortiment is nu écht voor ieder wat wils”, .

Allerlei decoratieve manieren van leggen en het leggen van figuren behoren tot de mogelijkheden. Dat is bij kamerbreed tapijt haast ondenkbaar. Zie voor meer informatie het menu . Bij woninginrichting de Kragge in Kraggenburg , vindt u interieuraankleding voor alles en iedereen!


Tevens maken wij karpetten in elke gewenste maat. Grote voorraad van inbetweens, vitrage en valletjes en overgordijnstof. Woninginrichting de KRAGGE staat bekend als één van de meest veelzijdige leveranciers van tapijt , . Vloerbedekking Kraggenburg op Telefoonboek.


Naast een vloerbedekking vind je ook groothandel in meubels, vloerkleed en tapijt , detailhandel.

Alle advertenties van Tapijttegelhandel. Emmeloord op Marktplaats. Bekijk het aanbod van Tapijttegelhandel. Maar de zaak groeide nogal uit haar jasje.


Welkom op de website van Vloerenhandel. Als vloerenspeciaalzaak met ruim jaar ervaring kunnen wij uw vloer vakkundig en zorgvuldig installeren. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Tapijttegelhandel. Wij zijn een woninginrichting uit Kraggenburg (N.O.P) We hebben een winkel en groothandel.


Wij leveren produkten en diensten aan de particulier en aan de detaillist. De produkten die wij kunnen leveren : Tapijt - Vinyl - Gordijnen - Vitrage - Marmoleum - Laminaat - Karpetten - Vloerkleden - Binnen en Buitenzonwering. Gelegen in het grote Voorsterbos nabij Kraggenburg , grenzend aan de toeristische kop van noordwest Overijssel, natuurpark de Weeribben en gezellige plaatsjes zoals Giethoorn, Urk en Lemmer. In de nabijheid van de accommodatie vind je o. Laminaat , tapijt , tegelvloeren, zeil wordt op zorgvuldige en professionele wijze verwijderd. Alle muren en plafonds worden ontdaan van schroeven, spijkers en pluggen en de gaatjes hiervan worden netjes gedicht.


Woningontruiming Ruttenberg verzorgt alle werkzaamheden die nodig zijn om de woning naar tevredenheid . Op vrijdag en zaterdag januari begint de voorstelling om 18. De Kragge is een half uur voor aanvang open. Ens naar Kraggenburg en is zichtbaar vanaf de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts