woensdag 19 april 2017

Rob steigerhout

Rob steigerhout , maakt voor u op maat zeer mooie steigerhouten meubelen. De goedkoopste van nederland! Iedere Tafel wordt bij R. Steigerhouten Tafels gemaakt van oude steigerplanken uit A-kwaliteit steigerhout. Rovers Meubelbouw naar wens op maat gemaakt !

Tafels worden geheel glad afgewerkt, tafelbladen worden . Ik was (en ben) altijd bezig met alles omtrent wonen en interieurs en in een woonblad zag ik een steigerhouten tuintafel met stoelen staan. Het sprak me meteen aan maar het was niet voor personen. De set bleef echter maar door mijn hoofd spoken.


Rob zei dat hij die set zelf wel kon maken als ik de . Exclusieve meubels voor binnen en buiten. Wij zijn Rob en Viola (Ro Vi), Rob is degene die van een paar steigerplanken een mooi meubel tot stand brengt, Viola regelt de verkoop en beantwoord al uw vragen, in de meeste gevallen krijgt u Viola ook aan de lijn of mail. Ons bedrijfje is begonnen met het maken van een eigen tuintafel, deze was buiten verwachting .

Ruig woonstijl - Meubels van steigerhout , eikenhout en sloophout. U zoekt een bank of tafel gemaakt van steigerhout ? Kijk snel op onze website voor een totaal overzicht. Tafels, banken, kasten, loungesets en tuinmeubelen. Geen aanbetaling vereist. Koop of Verkoop steigerhout meubelen op Marktplaats.


Ivm verhuizing kan deze alleen zondag februari worden opgehaald. Houten balken voor stelling of stutten, kortste 00m langste ,60m, breedte 150mm en dikte 60mm, totaal stuks. Woodindustries kan deze steigerplanken al leveren voor 19.


Hij is van gebruikt steigerhout. Meubels, tuinmeubels, Rob Bregten,Vleuten,op maat gemaaktvan o. Onbehandeld larikshout en steigerhout onbehandeld of in whitewash en greywash uitvoering. Hardkernplaat in de kleuren: Wit, Antraciet en Groen. Op deze foto een maatwerk schuurtje welke geplaatst is bij een senioren woning in Apeldoorn, erg handig voor het tuingereedschap en de bloempotten. Wij zijn een betrouwbare partner voor steigerhouten meubels zoals u dat wenst.


Bel of mail ons voor het maken van een afspraak welke dan kan plaatsvinden op een tijdstip dat je het beste schikt. Indien je het prettiger vindt dat je bij je thuis komen voor advies, dan kan dat natuurlijk ook altijd.

Klik hier voor alle informatie over een huisbezoek. Al was het maar om te voorkomen dat mensen voor veel geld slecht hout kopen, dat in elkaar rossen tot een lelijk meubel en het dan na twee jaar weer weg moeten gooien omdat ze dachten dat steigerhout zonder verdere afwerking de elementen voor jaar kan weerstaan! Tag Archives: steigerhout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts