dinsdag 25 april 2017

Automatische sloten

Voordeur word automatisch gesloten. Onze slimme deursloten hebben het Politie keurmerk Veilig Wonen. Het slot is slim genoeg om te herkennen dat je vlakbij bent, zodat Nuki automatisch de deur openmaakt.


Ken je een betrouwbaar slim slot dat . In dit artikel zetten we de beste slimme deursloten onder elkaar.

Van binnen en buiten garandeert de innovatieve techniek een comfortabele bedienbaarheid (openen en sluiten), door een geringe en g. Artikelnummer, Omschrijving, Voorraa Prijs, Aantal. Deuren en dus ook sloten hebben een belangrijke rol als vluchtroute, bijvoorbeeld bij brand. Er bestaan ook elektrische deuren met automatische sloten. Beveilig uw deur met een elektrisch slot.


Wij installeren ook extra veilige elektronische sloten met een meerpuntssluiting. Het aanbod omvat zowel standaard sloten , zelfvergrendelende sloten , inbraakwerende sloten en meerpuntsvergrendelingen.

Sloten en vergrendelingen. Het grote productaanbod van Fuhr op het gebied van automatische sloten is de ideale en beproefde oplossing in alle situaties waar veiligheid voorop staat. Metalco West BVBA ten Nieuwpoort biedt u de beste automatische sloten , zelfvergrendelende sloten, sleutelkasten, gepantserde deuren enz. De deur is beschikbaar als enkele of dubbele schuifdeur met een openingsbreedte tot 6. De motor voldoet aan de vereisten van de Machinerichtlijn en kan geleverd worden met . Centrale deurvergrendeling is een systeem waarmee vanaf één punt alle sloten van een auto tegelijk bediend kunnen worden. Maasland Groep: groothandel en specialist in elektrische sloten.


De sterke rvs schoot is niet terug te duwen als de deur is vergrendeld (niet te “flipperen”), zorgt voor een houdkracht van 10. N zijdelingse druk en trekt tot mm automatisch de deur dicht. Geschikt voor deuren met aanslag. Neem alvast contact op voor meer informatie. Bel of mail ons, of kom gewoon langs in de winkel.


Met een veiligheidsplan, deuropening, of automatisch slot op úw maat. Wilt u een toegangscontrolesysteem, of efficiënte camerabewaking? ABUS back to school cilinder codeklavier eindejaar hangsloten Hometec Kerstsluiting nieuw producten sloten standaard stocktelling toegangscontrole webshop Zomersluiting . Moet uw buitendeur overdag geopend blijven?

Bijvoorbeeld om een voortdurend geopende deur overdag veilig te stellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts