dinsdag 25 april 2017

Printtapijt

Printtapijt is het ideale tapijt om toe te passen in een interieurconcept. Je kunt het geheel naar wens ontwerpen. We printen zowel projecttapijt als beurstapijt met eigen ontwerp of onze dessins. Alles is mogelijk bij Prints van Oranje.


Kijk snel wat we voor u kunnen. Wij printen elk ontwerp op tapijt, vinyl, meubelstof, behang en gordijnen.

Mogelijkheden zijn onbeperkt. Klik voor de mogelijkheden. Ontwerpen van visuals, wandbekleding, die . Busschers Interieur Stoffering mocht de nieuwe banken voor restaurant Mesken voorzien van een moderne velvet velours stof met traditionele print.


Deze stof wordt geprint door printtapijt. With digital printing techniques the chosen pattern can be applied to textile flooring, vinyl flooring, (printvinyl.nl), curtains and drapes ( printgordijn.nl), fabrics (printstoffen.nl) and wallpaper (print-behang.nl). Druk uw logo, een patroon of een knap campagnebeeld op printtapijt.


Uw vloerbekleding steelt gegarandeerd de show en de wereld ligt aan uw voeten. Personaliseer uw vloerbekleding, zodat die helemaal past in uw interieur of .

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Selecteer mailing, Voor consumenten, Voor professionals. Bedankt voor je aanmelding voor de nieuwsbrief. Ab interieurprojecten heb ik een site ontwikkeld gebasseerd op het wordpress-systeem.


Naast wat custom plugins, heb ik in Flash ook een dessinontwerper gemaakt. De patronen kun je vervolgens . See more ideas about Carpets, Carpet design and Funny pics. Een tapijt gemaakt van Vinyl 2mm antislip B brandvertragend.


Het tapijt is volledig te personaliseren met een print en vorm naar uw wens. Minimale afmetingen van 310cm breed en 100cm lang. Printen van hoogwaardig tapijt en aanverwante producten. Learn about working at Printtapijt. Join LinkedIn today for free.


Vintage, urban look voor trappenhuis hotel. See who you know at Printtapijt. Voor Urban Centre Hostel in Brussel heeft Studio Angelique Fokker een concept bedacht van een echte houten, geschuurde plank met oude verflagen, deze is gefotografeerd en daarna geprint op tapijt.


De wens van de opdrachtgever was een makeover van de oude trap die. Geprint vloervinyl (vloerzeil), een vloersticker of geprint tapijt is een opvallende manier van reclame maken.

Het verhoogt de sfeer en geeft net dat beetje extra aan uw beurs of presentatie. De vloerstickers en het printtapijt zijn bovendien te snijden in alle denkbare vormen. Zo zet u voor iedere toepassing de juiste vloersticker in.


Voor luipaard print tapijt shop je op Etsy, dé plek om je creativiteit de vrije loop te laten door het kopen en verkopen van handgemaakte en vintage producten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts