woensdag 26 april 2017

Tuinhuis met fietsenstalling

Fietsenberging in de tuin nodig? Kies dan uit meer dan houten fietsenbergingen op Blokhut. Grootste assortiment online o. Designtuinhuizen in een moderne uitvoering.


Tuinhuizen met een plat dak hebben een strak uitzicht, een design-look en ze zijn mooi te integreren in de tuin.

Een tuinhuis bestaat uit kant- en klare panelen die tegen elkaar moeten geschroefd worden. De open ruimte kan gebruikt worden als fietsenstalling , houtstapelplaats, . Voor extra bergruimte zijn tuinhuisjes en carports handig. Ook fietsenstallingen zijn een must om je stalen ros te beschermen. Start je bescheiden met een klein tuinhuis en heb je later wat grotere bouwplannen?


Met het modulaire systeem van CUBOWOOD is dat geen enkel probleem. Er zijn ontelbare combinaties mogelijk om je tuinhuis uit te breiden met extra ruimte, een luifel of afdak, enz. Zo maak je van je tuinhuis ook een fietsenstalling , een .

Van modern tuinhuis tot klassiek tuinhuis : bij Woodstar heeft u keuze uit verschillende stijlen, ecologische houtsoorten en afwerkmogelijkheden. Op zoek naar een tuinhuisjes of tuinopslag? Bij Praxis vind je blokhutten en tuinopslag als bergingen en tuinkasten. Bekijk en vergelijk direct alle tuinopslag. Hier vindt u bovendien meer tuinbergingen, ook geschikt voor het stallen van fietsen, scooters en scootmobiels.


U bestelt de berging van uw keuze heel gemakkelijk via de webshop. Ook op dit product geven wij natuurlijk de laagsteprijsgarantie af. Ook een tuinhuis bestelt u eenvoudig bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven.


Heeft u behoefte aan wat extra opbergruimte voor fietsen, tuingereedschap of andere spullen? Kijk dan hier voor onze collectie tuinhuizen en schuurtjes, die we op maat hebben gemaakt voor onze klanten. We kunnen de binnenkant van het tuinhuis of schuurtje naar wens inrichten en . Wij zouden graag een fietshok in onze voortuin van m² plaatsen. Het hok heeft als nokhoogte 1men geen bodem.


Dit hok zou onzichtbaar zijn vanaf de straat door een haag. Onze woning staat in de rij. Ik begrijp dat een tuinhuis niet mag in de voortuin.


De woning is ingedeeld als volgt, inkom met badkamer (douche, lavabo), aparte toilet, ruime kamers, living met open keuken en aansluiting op het terras.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts