vrijdag 21 april 2017

Dierenasiel haarlem noord

Haarlem , Heemstede en Zandvoort worden hier opgevangen. Ben je op zoek naar een nieuwe huisgenoot? Maak hier alvast kennis met de dieren in onze opvang. Denk je een match te hebben gevonden? Kom dan kennis maken met jouw potentiële huisgenoot.


Bekijk de asieldieren die op dit moment verblijven in Dierentehuis Kennemerland.

Onze dierverzorgers staan voor je klaar met advies en begeleiding. Opzoek naar een dierenasiel in Haarlem ? Katvertentie week 51: De crèchekatten. Staat Vlek zijn mandje bij u klaar? Mila is een dame van jaar en zit al een lange tijd bij ons in het asiel.


Gevonden voedster omgeving Brouwersvaart te Haarlem. Opnamen in het voormalig dierenasiel op het Houtmanpad in Haarlem. Maker(s) van de filJasper.


De allerleukste katten wachten in het Dierenopvangcentrum Amsterdam op een nieuwe baas.

Onze werkzaamheden bestaan uit het opvangen van dieren die om verschillende redenen bij ons terecht komen. Dit kan gaan om dieren niet meer binnen een veranderende huiselijke situatie passen, weggelopen zijn, gedumpt zijn maar ook bijvoorbeeld jonge dieren waar door de eigenaren geen ander plekje . Maar er worden ook regelmatig allerlei andere dieren aangeboden. Laatst nog een hertenjong waarvan iemand dacht dat-ie . Neem contact op met de vestiging bij jou in de buurt voor de voorwaarden voor vrijwilligerswerk.


Gelderland: Dierenopvang Overgelder 6. Vind hier een dierenasiel in Haarlem. Vorig jaar werden er meer dan dertigduizend katten door de dierenasielen in de regio opgenomen. Omdat de reeds bestaande asielen overvol zitten, is de Dierenbescherming Noord -Holland Zuid op zoek gegaan naar een centrale locatie in Haarlem. Woensdag november om 15.


Dierenasielen en dierenopvang in Haarlem. Stichting Zwerfdier beschikt over een uiterst modern kattenpension, pension Felis. Ook hebben we een winkeltje waar u kleine cadeautjes en kattenbenodigdheden kunt kopen. De winst van het pension en het winkeltje komt geheel ten goede aan de asieldieren.


Ja Plaatst konijnen alleen? Ja Voedsters gecastreerd? Provincie: Noord -Holland Kennismaking: Speed-date. Hieronder vindt u een lijst met alle asiels in nederland.

U kunt op de naam van het asiel klikken voor de contactgegevens. Via de icoontjes kunt u meteen alle honden, katten of overige dieren uit het asiel bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts