donderdag 27 april 2017

Kersen parket

Een rijke houtsoort, Een kostbaar houtje met een lagere hardheid dan eiken. De planken zijn kant en klaar behandeld en direct klaar voor gebruik. Deze lamelparket is geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. Deze vloer heeft een rustieke en levendige uitstraling.


Tijdens de verkoop gaan deze . Het is een rijke houtsoort.

De hardheid is lager dan die van eiken. ParketLoods Alle soorten parket zijn bij ons te vinden. Mooie rode kersen houten vloer, Lamelparket met klik, snel te leggen door een man, goed voor de doe het zelf klusser. Neem dan eens een kijkje op de website van Parketvloershop!


Laminaat, parket en houten vloeren. Boersma- parket levert kersen select vloeren in diverse maten en selecties tegen betaalbare prijzen. Kers is een mooie houtsoort voor in woon en werkomgevingen.


Het decoratieve geelbruine, later iets roodbruine, soms wat geaderde kernhout, dat vaak groenstrepigheid vertoont, steekt slechts weinig af tegen het smalle lichter gekleurde spint. KERSEN Botanische naaPrunus avium.

Familie van de Rosaceae Groeigebied: Deze houtsoort komt veelal voor in Europa en Klein-Azië, het Zuidoosten van. Canada en de oostelijke helft van de Verenigde Staten. Boombeschrijving: Deze ca. Voor houten vloeren is kersenhout zeker niet ongebruikelijk. Kersen hout gezocht in Friesland?


Dit hout heeft een bijzonder karakter door de roodbruine vlam in het hout en de mooie, egale structuur. De kersenboom, in het wetenschappelijk Latijn prunus genoem is een . In de eerste plaats natuurlijk omdat het een zeer bekende houtsoort is. Zo is het hout geelbruin en kan later in het proces roodbruin van kleur zijn.


Ruim aanbod PARADOR Parket Basic, kersen SB direct verkrijgbaar bij OTTO. Hier koop je online jouw PARADOR Parket Basic, kersen SB voordelig en snel. Te koop mkersenparketvloer en ondervloer in één.


De vloer heeft veer en groef. De breedte per plank is centimeter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts