donderdag 20 april 2017

Loods 5 zuiver

Zuiver is een bekend Nederlands label met een grote collectie vriendelijk geprijsde interieur producten. Een lekker grote tafel van Zuiver met bijzonder onderstel en mooi hoogglans blad. Een hoogglans wit gespoten blad met eiken poten. Oei, wat een fijne set tafels is deze Flow van Zuiver.


Twee iets overlappende bijzettafels die van metaal zijn gemaakt en mooie, op een olievlek, geïnspireerde tafelblad heeft.

Bank Jean van Zuiver is de ultieme -zitsbank met zijn lengte van 2cm! Het doorlopende zit- en rugkussen geven Jean een stijlvol karakter. Jean is verkrijgbaar in drie kleuren en ook als fauteuil. Back to School van Zuiver laat zich heerlijk combineren met de verschillende kleuren, maar ook met heel andere stoelen.


De eigenaar van deze Be Cool koelbox van Zuiver. Deze stoere ijs box is gemaakt van zwart metaal en kunststof en staat op wieltjes. Ideaal om over je terras naar de barbecue te rollen!

Met de opener op de zijkant maak je stoer de flesjes open. In de winter is de koelbox een mooi extra opbergmeubeltje in je keuken! Carpet Magic van Zuiver is geïnspireerd op een vintage oosters tapijt. Wij gaven dit karpet een vervaagde look door de gemêleerde kleurstellig, maar het is gloednieuw en gemaakt met de modernste technieken.


Hierdoor is Magic zacht en comfortabel. Zuiver Mia is een gestoffeerde kuipstoel met armleuningen. De zachte stof is fluweelzacht en verkrijgbaar in meerdere trendy kleuren. Dit tafeltje van Zuiver is gemaakt met hout en marmer: Een prachtige combinatie!


Of nee, eigenlijk in twee verschillende stijlen. Twelve is een blikvanger! ZUIVER in Loods magazine nr. Ik verkoop mijn lamp van het merk zuiver in goede staat. Op de eerste foto heb ik de lamp zelf wat korter gemaakt(tiewrap) maar hij kan ook weer langer worden gemaakt.


Zie de 2de foto) lamp bevat 9. Gekocht bij loods onlangs aangeschaft, blijkt toch overbodig gezien we ook de witte versie hebben. Cm als nieuw, graag geen onzin biedingen.

Een plek waar we terecht kunnen voor een grote verscheidenheid aan accessoires en meubels én een lekkere latte met een dito broodje: Loods dus! Loods biedt woon- en lifestyle gerelateerde artikelen van diverse importeurs en fabrikanten aan onder dak. Vloerkledenwinkel heeft naast de winkel in Hilversum ook vloerkleden te koop in Loods Zaandam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts