maandag 17 april 2017

Grondbuis vlaggenmast

Digitale plaatsingshandleidingen voor een aantal plaatsingsmethodes treft u hier aan. De grondbuis wordt vaak gebruikt voor onze aluminium cilindrische vlaggenmast 60mm en meer tijdelijke plaatsingen . De grondbuis of grondkoker is de meest eenvoudige grondbevestiging voor uw vlaggenmast. Het is een zeer geschikte bevestiging voor vlaggenmasten tot en met een lengte van meter.


De grondbuis heeft een ronde vorm en is daarom alleen bedoeld voor vlaggenmasten met een ronde voet.

Bij Bos vlaggen maken wij . Op zoek naar een grondbuis of grondkoker voor uw vlaggenmast ? Bestel uw grondbuis op vlaggenmasten. Onze grondbuizen zijn direct uit voorraad leverbaar. Diverse montage systemen op voorraad.


Helemaal compleet met grondbuis en alles uit voorraad leverbaar ! Wanneer u niet dagelijks vlagt is de grondbuis de meeste ideale oplossing.

Tevens de meest goedkoopste en eenvoudigste grondbevestiging. Door gebruik te maken van een grondbuis zakt de vlaggenmast ca. De grondbuis is leverbaar binnen tot werkdagen bij u thuis, of een spoedlevering binnen werkdag. U geniet bij ons van de laagste prijsgarantie op het gebied van vlaggenmast accessoires. De aluminium grondbuis is de meest eenvoudigste en voordeligste masthouder.


Bijvoorbeeld in het geval van een vlaggenmast van meter lang blijft er meter boven . Geschikt voor vlaggenmasten met een ronde voet. Bij gebruik van een grondbuis is de effectieve mastlengte bovengronds de opgegeven mastlengte minus ongeveer 1cm. Dan heeft u uw bestelling in principe de volgende werkdag in huis.


Kan iets niet de volgende dag bezorgd worden, dan laten wij u dat dezelfde dag nog weten. Witte cilindrische aluminium mast met diameter van mm. Wordt geleverd inclusief oranje of zwarte knop ( opgeven bij bestelling), koordgeleiding, kikker met koord en een grondbuis waar de mast in geplaatst wordt. De vlaggenmast dient de lengte te hebben van de nokhoogte tot minus meter.


Komt de vlaggenmast in een grondbuis te staan, dan moet de mast een meter langer zijn, daar . Indien via onze webshop of meerdere vlaggenmasten bestel wordt er z. Wij plaatsen en onderhouden ook vlaggenmasten.

De vrachtkosten voor vlag. Het betreft een nette gebruikte 7-meter polyester vlaggenmast voet 1mm ø top mm ø compleet met oranje knop, geleidingsoog, kikker en koord inclusief een grondbuis. Een basis vlaggenmast is vervaardigd van aluminium met een keuze uit cilindrisch of conisch. Vlaggenmast blijft effectief.


Polyester vlaggenmasten zijn altijd conisch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts