woensdag 26 april 2017

Dakraam plat dak

Voorkom een donkere ruimte na uitbreiding van uw woning. Een dakraam in uw platte dak brengt veel daglicht in huis. FAKRO lichtkoepels en platdakramen laten natuurlijk licht binnen via platte daken in uw woonruimte, door toepassing van innovatieve materialen en technologieën.


FAKRO platdaksystemen verlichten elke ruimte onder het platte dak met daglicht, geven de mogelijkheid voor het ventileren van de ruimte en combineren ook . Een donkere ruimte onder een plat dak ? Al aan een platdakvenster gedacht, met of zonder koepel?

Fakro bekijkt met ons de mogelijkheden en prijzen. De VELUX lichtkoepel brengt daglicht en frisse lucht onder het platte dak. Een platdakraam is een dakraam die plat ligt en meer loophoogte geeft. Het is een in een plat dak gebouwd raam, voorzien van glas, geleverd en gemonteerd zonder een kraan. Ze liggen niet helemaal plat maar staan een beetje . Lees verder en ontdek de meerwaarde van lichtstraten!


In veel woningen en kantoren met een plat dak wordt een gebrek aan natuurlijk licht als een probleem ervaren. Het platdakraam brengt natuurlijk licht naar binnen en maakt verblijven in iedere ruimte comfortabel.

Wil je dit realiseren met een strak, modern design? Dat kan, met een Van Boven platdakraam. Hoe een klassiek dakraam monteren op een plat dak ? Sampers Construct uit Poperinge wijst ons de. Wij leveren direct uit voorraad en voor de laagste prijs lichtkoepels en platdakramen van o. Afhalen kan in Arnhem en Gorinchem. Bekijk dit dakraam , het is te besturen met een ipad en gaat helemaal automatisch open of dicht.


Ontdek alles over de lichtkoepel plat dak en ontvang. Dakraam voor platte daken. Voor een plat dak zijn er andere systemen geschikt om meer daglicht in een ruimte te kunnen krijgen zoals dakkoepels, lichtstraten en lichttunnels. Ons motto is Licht doet leven…. Lichtstraat Brabant, de specialist in dakramen in een plat dak verzorgt voor u een complete verbouwing, van de . Met de lichtkoepels van Velux brengt u daglicht en ventilatie in ruimtes met platte daken.


Hierdoor ontstaat binnen een prettiger en gezonder leefklimaat. Wij leveren het grootste platdakraam dat op dit moment op de Nederlandse markt verkrijgbaar is, met een lichtoppervlak tot ruim m2. Dat maakt onze grootformaat lichtstraat tot hét alternatief voor traditionele daglichtoplossingen zoals een lichtkoepel, dakkoepel of lichtbuis.


Luxlight biedt u een uitgebreid assortiment . Daglicht naar binnen halen?

Daar weten wij álles van! Haal daglicht via platte daken naar binnen! Met het VELUX assortiment van dakramen voor platte daken kunt u uw platte dak van 0-graden transformeren en volop licht en frisse lucht in uw woning brengen.


Dankzij de keur aan ramen in een vaste (niet te openen) en een elektrisch te openen variant, vindt u altijd een oplossing die aan uw behoefte voldoet. Een vlakke lichtkoepel bestaat altijd uit glas op een geïsoleerde opstand van PVC en is geschikt voor platte daken van ° tot 15°. Standaard leveren wij deze platdakramen met drievoudig glas, voor een nog betere isolatie kunt u voor viervoudig glas kiezen. De vlakke lichtkoepel biedt een moderne uitstraling en ziet er .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts