maandag 17 april 2017

Epdm lichtkoepel

De juiste werkwijze voor het inwerken van een lichtkoepel met epdm dakbedekking. De plakplaat van de opstand smeert u vervolgens in met bitumen pasta, zet de koepel op zijn plek en schroef deze vast. Op zoek naar een opstand voor een lichtkoepel in een afwijkende . Advies nodig met betrekking tot het afwerken van uw lichtkoepel?


Neem gerust contact met ons op voor een passend advies. Inwerken lichtkoepel met EPDM.

Afbeelding: _icon_block. Instructiefilm over het inwerken van een lichtkoepel met HERTALAN EPDM. Terug naar het overzicht. Wilt u zich al voorbereiden of zien hoe eenvoudig het is om zelf een dak te maken, bekijk dan de onderstaande instructiefilms. Stap 6: aansluiting maken met bestaande dakbedekking.


EPDM lichtkoepel hoek 1x 150. Maak de naden tussen de dakbedekking en de lichtkoepel waterdicht met een strook roofing, epdm , pvc of aluminiumfolie. Breng het gekozen materiaal eerst aan op twee tegenoverstaande zijden. Gebruik om de twee andere zijden af te werken langere .

Slechts één laag dik en geheel naadloos. Een zinken schoorsteenkap. Door onze jarenlange ervaring kan Plastiek Van Wauwe u bijstaan met professioneel advies. We hebben 1soorten op voorraad en de . Hij stelt ook voor om er een licht koepel in te plaatsen voor extra licht. Van een koepel heb ik nog meer schrik omdat je hiervoor toch een onderbreking krijgt in je dak.


Hier leggen we u alles uit over het monteren van een lichtkoepel en opstan tevens leveren wij alle soorten lichtkoepels en opstanden! Breng de dakbedekking stroken aan op de twee . Dakdekkersbedrijf Cramer verzorgt de vakkundige installatie van uw solatube of lichtkoepel in Oost-Nederland! Wij zijn op de hoogte van de normen en richtlijnen voor het monteren van lichtkoepels of Solatubes. Grote voorraad - Op werkdagen voor 16:bestellen, volgende dag in huis!


Gedetailleerde omschrijving: Goedemorgen, Door gaatjes in de folie heb ik nu last van lekkage in de uitbouw. Op de uitbouw ligt nu EPDM. Het betreft een dak van bij meter welke is voorzien van een lichtkoepel in het midden. Nu was ik van plan het zelf uit te voeren en heb ik hiervoor reeds de . Hertalan KS1(contactlijm).


Mechanisch bevestigde koepel. Om hoeken te maken wordt uit elke hoek een driehoek gesneden.

Deze manier van afwerken is in mijn oude huis bij twee buren zo uitgevoerd en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts