vrijdag 28 april 2017

Langwerpige tegels

White (wit), glanzen x cm. Handgevormde wandtegels , ook wel Friese witjes of oud Hollandse tegels genoemd. Landelijke uitstraling doordat de randen en het oppervlak niet strak gevormd zijn, maar licht golvend. Scherpe prijs in verband met eigen import!


Klik hier voor bijpassende . Het is een feit: een langwerpige tegel biedt u veel voordelen.

Het is iets anders dan het doorgaans vierkante formaat. Deze tegel kan uw ruimte optisch breder of langer doen lijken. U heeft vaak ook minder snijverlies indien u deze tegels in wild verband laat plaatsen. Deze lange tegel doorbreekt dus de gewoonte van het . Dé online shop om vloertegels , wandtegels en mozaïek tegels te bestellen voor bijvoorbeeld uw woonkamer, badkamer, keuken, toilet of garage.


Van vloertegels tot wandtegels en badkamertegels, bij Praxis vind je de juiste tegels voor de klus. Bekijk ons grote assortiment tegels en accessoires. Tegelstroken zijn langwerpige , vaak smalle tegels die vooral op de muur worden aangebracht voor een speels effect.

Er zijn diverse maten tegelstroken en ze zijn op verschillende manieren te plaatsen. Sommige tegelstroken hebben een apart dessin, waardoor u uw badkamer of toilet net dat beetje extra meegeeft . Hout in een badkamer is geen praktische combinatie, maar door te kiezen voor tegels met een houtdessin krijg je wel de warme uitstraling van hout maar heb je een praktische oplossing voor het natte gedeelte. Niks kromtrekken, schimmelen of rotten! De langwerpige vloertegels met een houtnerf komen op de vloer en laat.


Ambachtelijke Witte Cifre handvorm wandtegels 7. Verkrijgbaar in super gaafe Kleuren. Een niet perfecte wandtegel wat zorgt voor een authentieke uitstraling. Oneffen randen, prachtige heldere glazuren en licht genuanceerde kleurschakeringen geven elke tegel een uniek karakter. De nieuwe trend is het leggen van langwerpige tegels in een visgraatmotief.


In onze weblog vind u meer informatie over het leggen in een visgraat. Titel A-Z, Titel Z-A, Prijs - laag naar hoog, Prijs - hoog naar laag. Bij het leggen van tegels in de badkamer of keuken komt er meer kijken dan je denkt. Niet alleen moet je een keuze maken voor de perfecte tegel , ook het patroon waarin je ze legt doet ertoe.


Zo doen grote tegels een ruimte groter lijken , maar ook met kleine tegels kun je dit effect bereiken. Tegenwoordig zijn werkelijk alle formaten mogelijk. Denk niet alleen aan de vierkante tegels.

Langwerpige tegels geven een . Met deze langwerpige crema tegel krijgt u optisch gezien een grotere ruimte. De tegel is uitstekend geschikt voor keukens, badkamers en winkelpanden. Bel of kom gerust langs in onze showroom.


Dan zijn eenvoudig afneembare tegels badkamer op uw vloer en wand niet alleen een mooie, maar ook een hygiënische oplossing. De tegels badkamer in het assortiment van Tegeldepot zijn eenvoudig met water afneembaar. Bovendien vindt u bij Tegeldepot alle materialen die u nodig heeft om de tegels badkamer . Vervolgens heb je de keuze om een tegelcollectie en -serie te kiezen en kan je de ruimte aankleden met de tegels die bij jouw smaak aansluiten. Gebruik de pijltjes om meer ruimtes, collecties, series en tegels te ontdekken.


Jouw ideale ruimte samengesteld? Maar heb je wel eens gedacht aan langwerpige tegels ? Geweldig in een langwerpige ruimte, waarbij je de lange tegels in de breedte laat leggen voor een vergrotend effect. Benieuwd naar de tegeltrends van nu? Maak hieronder direct een afspraak. Ook enkele parketimitaties zijn leverbaar in langwerpige stroken zoals op 1, 1of 2cm.


Een nieuwe vloer zonder de bestaande vloer uit te breken? Omwille van hun exclusieve formaten worden deze tegels ook steeds meer en meer gebruikt voor plaatsing op een nieuwe . Ook naar voren toe, van de hoeken van het middenmuurtje naar de schuin uitloopende wanden van het stookkanaal, . Door je tegels te schranken net zoals bakstenen krijg je een levendig interieur lopen de lijnen van de voegen in slechts één richting gelijk. Dit legpatroon wordt voornamelijk toegepast bij keramische parket en langwerpige tegels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts