maandag 24 april 2017

Mauer ell cam

Hieronder vindt u ons huidige, actuele assortiment. Dit bestaat uit cilinders, sloten, beslag, scharnieren, safeboxen, sleutelkasten, kluissluiten, en nog veel meer. Kunt u iets niet vinden, probeer dan bovenstaande zoekbalk.


Hier kunt u zoeken op product- of artikelgroep of zelfs op artikelnummer. Want juist door die vakhandelaren is MAUER Locking.

Systems in amper tien jaar tijd geworden tot wie ze nu is. Een gewaardeerde en gerespecteerde, innovatieve, . Dit lockerslot combineert de functies van wisselende gebruikers en één vaste gebruiker in één uitvoering. De beheerder bepaalt de functie van het slot. Combineert meerdere functies in één zoals timerfunctie.


Vraag uw korting aan bij onze verkoop, tel. Het slot combineert de functies van wisselende .

ELLCAM - electronic cam lock. Products included in this solution. Elektronisch stand-alone slot. Ook verkrijgbaar met 4-cijferige vaste pincode.


Verkrijgbaar als verticaal en als horizontaal slot. Pincodeslot MAUER Leverbaar in de uitvoeringen: wisselende gebruiker ( fitnessmode) vaste gebruiker verticaal horizontaal zwart zilver met blauw toetsenbord links rechts verticaal horizontaal Eigenschappen van de uitvoering wisselende gebruiker: 4-cijferige pincode, na elk gebruik te veranderen Mastercodes, . Bescherm jouw privacy met het ELLcam Classic lockerslot van Mauer. Deze uitvoering is geschikt voor wisselende gebruikers. Perfect in bijvoorbeeld het zwembad of een school, omdat je na elk gebruik opnieuw een. Plaats een nieuwe 9V blokbatterij aan de voorzijde op het slot (zie afbeelding 1).


ELL - cam met kaart De ELL - cam kaart is gebaseerd op de gewone ell - cam met pincode, echter maakt deze gebruik van proximity-leestechniek. Hierdoor kan het slot geopend worden met ingeprogrammeerde kaarten en sleutelhangers met transponde. Bestel een Mauer ELL - Cam slot, verticaal, wisselende gebruikers, grijs voor € 7 00.


In huis binnen werkdagen. Wisselende gebruikers (groen) . Accessoires en onderdelen.

De gebruiker bediend het slot met zijn eigen Mifare transponder. Een beheerder kan met een mastercard het slot beheren en overrulen. Dit Lockerslot voor wisselende gebruikers is eenvoudig in gebruik en beheer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts