maandag 28 juli 2014

Schuifdeur voor de wand

Bespaar ruimte met onze schuifdeursystemen in de wand. Plaas eenvoudig uw schuifdeur in de wand. Geschikt voor metalstud of houten scheidingswanden.


Deze inbouwframes zijn geschikt voor metal-stud wanden of houten frames die afgewerkt worden met gipsplaat en naderhand afgewerkt moeten worden met een deurpost en architraaf. Let op: de schuifdeursystemen worden geleverd zonder schuifdeuren , deurpost en deurlijst (architraaf).

Schuifdeursystemen in de wand zorgen voor veel ruimtebesparing ten opzichte van een scharnierende deur. Onze schuifdeursystemen in de wand zijn complete paketten, waarmee ook de holle wand kan worden opgebouwd waar de schuifdeur in zal schuiven. Appartementen, woonzorgaccommodaties, één- en tweepersoons woonruimte en levensloopbestendige woningen vragen om slimme ruimtelijke oplossingen. Svedex biedt u de keuze uit verschillende in de wand en voor de wand schuifdeursystemen. Er is voor elke ruimte en elke bouwkundige . De schuifdeur voor de wand van ZORGPLUS is een hoogwaardig schuifdeursysteem voor de zorg.


Een topklasse deur voor een uitstekende prijs! Schuifdeur in wand Xhout, eenvoudige installatie en korte levertijd door het DIY -systeem.

Ruimtebesparende schuifdeuren. De Theuma schuifdeursystemen bestaan uit een stalen schuifdeurkozijn en een bijpassende schuifdeur. Voor vragen over de verschillende series en modellen schuifdeursystemen van Berkvens kunt u contact met . Daarnaast zijn schuifdeuren ook gewoon praktisch in gebruik.


Steeds meer mensen ontdekken dat dit type deur ook geschikt kan zijn voor andere toepassingen zoals een inloopkast of een kastenwand in de keuken. Met een schuifdeur in de wand ontstaan er compleet nieuwe mogelijkheden bij het inrichten van een . Altijd al een schuifdeur wand gewild? Met onze set monteer je jouw schuifdeur een de muur en creëer je een moderne look!


Voor situaties waarin een conventionele draaideur vanwege ruimtegebrek of functionele overwegingen een minder aantrekkelijke optie is, heeft Vari-Doors het Voor de wand systeem ontwikkeld. Een mooie en ruimtebesparende oplossing voor zowel woningbouw en kantooromgevingen als zorginstellingen en . Een inbouw schuifdeur is het toppunt van integratie. Er is wel wat werk voor nodig om dit doel te bereiken.


In een holle wand dient eerst een special frame ingebouwd te worden waarin de deur uiteindelijk kan schuiven. Het frame wat wij hiervoor gebruiken heet Essential en is van de fabrikant Scrigno. Alle stompe binnendeuren in ons assortiment zijn ook geschikt als schuifdeur ! Wij adviseren u wel om een vakman in te schakelen om deze constructie te monteren.


Voor het afhangen van schuifdeuren heeft u een schuifsysteem nodig.

In de wand schuivende deuren geven binnen de woning een ruimtelijke uitstraling, de design schuifdeuren passen dan ook perfect in de moderne woonkamer. Bovendien besparen in de wand schuivende deursystemen de ruimte die draaideuren en vóór de wand schuivende deuren nodig hebben. Maasroute Deuren heeft schuifdeursystemen en bijbehorende kozijnen, van standaard tot exclusief.


Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw schuifdeur onzichtbaar in de muur te laten verdwijnen door een speciale schuifdeur en ombouw constructie. Deze constructie biedt u een aantal unieke voordelen, namelijk:. U bevindt zich hier: Home Assortiment (Schuif)deur systemen Schuifdeur systeem voor in de wand. Automatisch schuifdeur sluitsysteem € 10Excl.


Een schuifdeur is niet alleen decoratief en origineel, maar ook heel praktisch. Bekijk hier alle schuifdeuren van CanDo! Met dit plaatsbesparend systeem plaats je makkelijk overal een schuifdeur.


Hoe werk je de ingebouwde schuifdeur af? Kies uit verschillende mogelijkheden zoals .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts