vrijdag 18 juli 2014

Plastic vloertegels

Rechtstreeks contact tussen levensmiddelen en een mogelijks verontreinigde koelcelvloer zijn uit den boze. Naast onze rekstellingen zijn kunststof vloertegels hiervoor een eenvoudige maar prima oplossing: Ze zijn perfect hygiƫnisch, niet- toxisch en hebben een niet-absorberende, waterdoorlatende open structuur. Kunststof vloertegels zijn gemaakt van hoogwaardig gerecycled PVC. De tegels zijn uitstekend voor in garages, showrooms, schuren, bedrijfshallen en winkels.


De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! PVC Kliktegels zijn verkrijgbaar met verschillende designs zodat ze niet alleen een praktische functie hebben, maar ook er ook nog eens leuk uitzien - Gratis Bezorgd!

Kies voor duurzaamheid voor uw bedrijfsvloer. Veelzijdige vloeroplossingen voor uw bedrijf. Maar dat niet alleen: ook aan andere belangrijke criteria zoals een makkelijke plaatsing, onderhoudsgemak en esthetiek hecht je natuurlijk veel belang.


Als je dat allemaal voor ogen houdt, zijn keramische tegels en kunststof de meest voor de hand liggende materialen voor de wandbekleding in je badkamer. Vind pvc vloertegels op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Vind kunststof tegels op Marktplaats.


Plastic Tegels bij Twenga. Flexxfloors Stick Premium Portugese kunststof vloertegel uni wit m² Korting.

Alleen met GAMMA Voordeelpas. Dreamclick naturel eiken 2 . Door het betonnen decor oogt deze tegelvloer neutraal en rustig. Een zelfklevende laag zorgt dat ze eenvoudig en snel te leggen zijn. Van vloertegels tot wandtegels, bij ons vindt u altijd de juiste tegels voor elk project. Bekijk ons grote assortiment tegels en tegelaccessoires.


Het kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Deze stevige tuintegels zijn gemaakt van hoogwaardig plastic en zijn uitermate geschikt voor uw tuin, garage, terras of patio. De anti-slip tegels zorgen ervoor dat u niet uit zult glijden.


De tegels klikken vlot in en uit elkaar voor een frequente, grondige schoonmaak. De wetgeving betreffende de levensmiddelen (HACCP) bepaalt dat vloeroppervlakken in ruimtes waar levensmiddelen worden berei behandeld of verwerkt, perfect onderhoudbaar en afwasbaar moeten zijn. Orifloor op het juiste adres.


Wij stellen u nieuwe kunststof vloertegels voor: Bergo kunstof vloertegels. Bergo is al jaren producent van kunststof vloertegels. Deze tegels geschikt voor: ▻ Op balkon en in . Coindeck kunststof tegel geschikt voor o. Oersterk, onderhoudsvrij en zelf leggen.


Dan is Flexxfloors het alternatief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts