woensdag 30 juli 2014

Houten roldeur maken

Wil je zelf een schuifdeur binnen maken van steigerhout of wil je een oude paneeldeur ophangen. Ik vond het wél heel leuk dat het hout zo licht was, dus dat wilde ik houden. Ik besloot een dunne laag beits te aan te brengen (kleur: wengé) om het hout wat egaler en minder Chalet-achtig te maken. Deur voor smalle ruimtes, kamers.


Maar ik was uiteindelijk helemaal niet blij met het resultaat.

Vind roldeur hout op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Deze adverteerder heeft meer advertenties, maar deze voldoen niet aan jouw zoekopdracht. Bekijk alle advertenties Wat is dit?


Een schuifdeur maken , doe je zelf, en is vooral praktisch in kleine ruimtes. Gebruik mooi doorleefd hout om de deur een extra stoere uitstraling te geven. Een houten schuifdeur geeft sfeer in huis en is erg praktisch.


In de bouwmarkt vind je ook daarvoor speciale oplossingen.

Als je de deur vastmaakt aan de rails, moet je op goede hoogte de gaten in de deur boren en een sleuf voor de rails maken. Voordat je losgaat met de boormachine, is het slim om een blokje hout met de lijmklem tegen de achterzijde van de deur aan te zetten. Zo voorkom je dat de gaten aan de achterkant . Bij de binneninrichting treedt het thema fineer ofwel echt hout weer meer op de voorgrond.


Goe dat Ostermann zijn klanten bij de houten roldeuren met verschillende houtsoorten van natuurlijke oppervlakken kan aanbieden. De trend bij bredere lamellen volgen zijn alle roldeurmatten met gefineerde echt houten. Dankzij ons uitgebreide netwerk aan monteurs kunnen we een reparatie aan je roldeur snel uitvoeren en zijn we altijd in je buurt. Ontdek en bewaar ideeën over Schuifdeuren op Pinterest. Meer ideeën over Schuifdeur, Interieur staldeuren en Binnendeur.


Zet de lat met de beugels losjes vast aan de beugels op de gordingbalk. Houd de waterpas onder de plank. Controleer of alles recht hangt en draai de bouten nu stevig aan. Met een houten garagedeur geef je een unieke en karakteristieke uitstraling aan je woning.


Schroef aan de achterzijde van elk MDF-paneel . Houten garagepoorten zijn geheel op maat te maken , zodat de deuren altijd perfect aansluiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts