maandag 28 juli 2014

Traprenovatie achterhoek

Wij kunnen nu ook uw trap renoveren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het onderstaand formulier. Voor een paar voorbeelden klikt u hier. Traprenovatie Achterhoek.


Wilt u uw trap renoveren in de regio Achterhoek ? En bent u opzoek naar een trapspecialist?

Dan bent u hier aan het juiste adres. Op deze website leest u alle noodzakelijke informatie over een traprenovatie. Bovendien kunt u in een keer trapspecialisten uit uw regio vergelijken.


Een laminaat traprenovatie is tegenwoordig zeer populair bij veel woningbezitters. Ook heeft laminaat als bijkomend voordeel dat het krasbestendig is. Dit is bijvoorbeeld handig . Niet alleen in de Randsta ook in de Achterhoek hebben we specialisten om uw trap te renoveren zoals in Winterswijk.


Dat is niet het enige want we hebben meerdere specialisten waarvan u de prijzen met elkaar kunt vergelijken. Op die manier bespaart u op meerdere vlakken.

Door het vergelijken van de prijzen vindt u . Wilt u een trap passend bij uw houten vloer of laminaatvloer? Moet de trap bij de tegels in uw hal passen? Wij hebben voor u diverse soorten traprenovaties : van tapijt op de trap, tot laminaat in verschillende mooie kleuren. Ook kunt u kiezen voor houten overzettreden die wij passend bij uw houten vloer . Mensen besteden over het algemeen veel aandacht aan de verzorging van hun huis. Nieuwe meubelen, een verbouwing van de keuken en een moderne badkamer zijn slechts enkele voorbeelden.


De trap wordt in veel gevallen vergeten. Dat is nu verleden tijd want één telefoontje naar Ge Tammel is alles . U bent in Gelderland op zoek naar een trap of traprenovatie ? Een trap bekleden met overzettreden geeft een nieuwe, luxe uitstraling zonder dat daar enig hak- of breekwerk aan te pas komt. Woont u in Gelderland en wilt u uw trap graag opnieuw laten bekleden?


Upstairs is al jarenlang dé specialist in traprenovatie. Ontbrekend: achterhoek Afbeeldingen van traprenovatie achterhoek Meer afbeeldingen voor traprenovatie achterhoek Afbeeldingen melden Bedankt voor uw feedback. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.


Een open trap is niet zo veilig als een dichte trap. Voor gezinnen met kleine kinderen, oudere mensen of personen met een beperking is een open trap dus vaak een struikelblok. Met trapbekleding komt er een nieuwe laag over uw treden heen waardoor het er weer als nieuw uit ziet.


Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om trapbekleding, zo hebt u keuze uit veel verschillende soorten materialen.

In veel gevallen wordt er gekozen . De Achterhoek is een laminaat met een geborstelde structuur en is voorzien van een tweezijdige V-groef. Leverbaar in lichte tot diepe intense kleuren waarmee je het interieur een natuurlijke en warme uitstraling geeft. Gebruik: intensief gebruik en licht commercieel gebruik.


Kom naar onze showroom, of vraag online een offerte aan! Bouw- en aannemersbedrijf luinseel - ook voor trappen op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts