dinsdag 22 juli 2014

Torsieveer garagedeur

Levering of montage gehele benelux. Mail deze adverteerder voor altijd snelle reactie. Bespaar op reparatie kosten door zelf te repareren!


Reparatie overheaddeur en garagedeur panelen en diverse onderdelen tegen zeer scherpeprijzen. Bij een storing kunnen wij u helpen met een vakkundig.

Veer Stanley- Garagedeur. Gepoedercoat en geplugd voor 1″ as (2mm). Draaddikte mm, binnendiameter mm, lengte 6mm. Hormann Ombouw adapter set voor trekveer. Meer informatie € 49.


Ter vervanging van Hörmann veer L701. Omschrijving: Torsieveer voor Hörmann garagedeuren. Deze veer is de vervangende veer voor de L701.

Indien u het originele Hörmann veernummer niet meer . Door geen standaard torsieveren te hanteren garanderen we een perfecte uitbalancering en veiligheid voor elke garagedeur waarvan de veer worden vervangen . Er zijn twee veelvoorkomende soorten veren bij garagedeuren , en of dit een makkelijk klusje wordt of een moeilijke en gevaarlijke hangt af van het type veer van jouw garagedeur. Als je een garagedeur met torsieveren hebt kun je waarschijnlijk beter professionele hulp inschakelen, zeker als je niet het juiste gereedschap, . K- torsieveer met veerplug. K- veerbreukbeveiliging.


K- lagerplaat voor centrale asondersteuning. Veren van garagedeur spannen. Hallo, Weet iemand hoe ik de stalen veren van een Crawford overhead industriedeur het beste kan spannen? Wat is de gemiddelde levensduur van een torsieveer voor een garagedeur of een industriële overheaddeur?


Torsieveren voor garage- en industriedeuren worden berekend met het oog op een bepaalde levensduur. Afhankelijk van veerdiameter, draaddikte en oppervlakte behandeling zal een veer meer of minder . Bij een deur met torsieveren kunt u, afhankelijk van de beschikbare inbouwruimte, kiezen of de veren aan de voorzijde of aan de achterzijde gemonteerd worden. Garagedeur veer vervangen?


Wij kunnen alle mogelijke soorten veren leveren en vervangen, van bekende merken tot universele veren. Alle typen zijn uitvoerbaar met .

Type klus: Overige klussen. Materiaal verzorgd door : De vakman. Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel . Daarom zijn onze garagedeuren voorzien van een mm breed flexibel EPDMrubber.


De breedte en flexibiliteit van het rubber garandeert een betrouwbare gevelafsluiting en beschermt uw garage onder wisselende weersomstandigheden perfect tegen tocht en vocht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts