maandag 28 juli 2014

Brocante louvre luiken

Koop of Verkoop louvre luiken op Marktplaats. Mooi oud beslag 159xkijk ook eens bij mijn andere advertenties voor meer brocant. Oude brocante set bedstee bedsteedeur deur Luik . Antieke louvre luiken 101xzit te dmv scharnier aan elkaar dus dan is de maat 101xvoor een set wik euro voor één los 17.


Prachtige oude zware louvre luiken.

Nog in de originele grijsblauwe verf. Decoratief en praktisch tegelijk is dit mooie white-wash louvre luik met ijzeren lampje eraan! Leuk voor aan de muur in de gang.


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Ou sleets, brocant en landelijk!


Set oude brocante louvreluiken luiken louvre in originele witte kleur leuk als decoratie hxb 99xm samen.

Brocante houten creme louvre luiken in de originele verf. Zoekwoord: mentha brocante de luiken kunnen alleen opgehaald worden in de winkel! Breng een bezoekje aan de winkel. Ook van deze adverteerder . Mooie louvre luiken te gebruiken als kamerscherm of voor de ramen het zijn delen aan elkaar van breed en 1lengte kijk ook.


Op de foto zijn de laatste die we nog hebben. Te koop: brocante louvre luiken. Louvre luikjes wit met krijtverf annie sloan andere kant zijn ze nog van hout kunt ze beiden kanten gebruiken lengte is 1breedte beiden luiken zijn niet beschadigd heb geen plek meer voor.


Ontdek en bewaar ideeën over Oude luiken op Pinterest. Meer ideeën over Rolluiken decor, Hergebruikte luiken en Oude luiken -inrichting. Deze authentieke louvre luiken zijn afkomstig uit Egypte.


Er zijn verschillende luiken verkrijgbaar aan euro per stuk. Ze bevatten naast … € 500. Stoere brocante houten of metalen trappen en deuren Aan de wan tegen de muur of boven de tafel?


Allemaal in gebruikte, brocante staat. Sommige oude shutters zijn kantelbaar zodat u met de lichtval kunt spelen in uw interieur door .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts