donderdag 24 juli 2014

Aluminium portaalkraan

PKAV verrijdbare portaalkranen, indien snel en eenvoudig een niet-permanent hijspunt gecreĆ«erd moet worden. Zeer korte montage- en demontagetijd van enkele minuten. Aluminium ligger met een individuele lengte De ligger . PKA-K-aluminium portaalkranen.


Stationair of verrijdbare uitvoering. De aluminium portaalkranen worden geleverd inclusief een duwloopkat en zijn zowel in hoogte als in breedte verstelbaar.

Het Porta-Granty programma lichtgewicht draagbare portaalkranen opent mogelijkheden in professionele hijs-werkzaamheden. Snelbouw portaalkraan van aluminium Stationaire uitvoering, met uitklapbare zijframes Ideaal om mee te nemen, makkelijk te transporteren In hoogte verstelbaar Zonder takel Uitsluitend inhaakverbindingen, korte opbouwtijd Gering gewicht Om te heffen op ontoegankelijke plaatsen Bevat: zijframes, aluminiumdragers, . Lichtgewicht aluminium portaalkranen uitgevoerd met kunststof wielen (wanneer gewenst ook mogelijk met poten) geschikt voor meedere locaties. Er zijn meedere lengte balken beschikbaar, . Vind portaalkraan op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Nl portaalkranen van het duitse topmerk schilling. Max hijscapaciteit ton hoogte .

De telescopische driepoten zijn vervaardigd in aluminium waardoor ze weinig wegen. Hierdoor zijn zij gemakkelijk verplaatsbaar. Bovenhaak is voorzien van een draaiende ophanging. De voeten zijn zo ontworpen dat zij in de grond niet kunnen wegzakken. Op aanvraag kunnen onze driepoten voorzien zijn van.


Een aluminium portaalkraan kan worden geconfigureerd als een portaalkraan met hoge snelheid of brugkraan. Bekijke Dextools voor meer info. Robuuste aluminiumconstructie, in hoogte verstelbaar.


Mobiel en ruimtebesparend. Verplaatsbaar frame, compacte afmetingen voor gemakkelijk vervoer, inklapbaar. Met praktische steekverbinding, zonder . De vrijstaande VERLINDE portaalkranen maken montage en demontage werkzaamheden, en het positioneren en plaatsen van onderdelen mogelijk bij onderhoudsdiensten, montage- en andere mechanische werkzaamheden. De portaalkranen zijn ontworpen om met ieder type hijstoestel te kunnen werken, zowel . Bij het aluminium portaalkraansysteem gaat het om een zeer mobiele, flexibele, in hoogte en lengte verstelbare, vrijstaande constructie. Zoeken naar: Artikelnummer Alles.


Geen resultaten gevonden. Montage door tot personene .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts