donderdag 31 juli 2014

Armstrong prima plafondplaten

Weet u de artikelcode, maar niet welke plaat daarbij hoort? Of bent u benieuwd naar het artikelnummer van een specifieke plafondplaat ? Check snel ons overzicht! Sahara biedt een hoge doorzakresistentie, goede akoestische absorptie en overlangsgeluidsisolatie. Met zijn frisse, helder witte kleur.


Uitvoering: verdekt uitneembaar.

Deze panelen hebben een microperforatie en zijn verkrijgbaar in diverse randafwerkingen. Alle producten bieden de voordelen van de Essentials reeks incl. Tegular en MicroLook platen. Partij plafondplaten , oa. Een prima budget plafondplaat.


Armstrong logo Armstrong Plafonds Hardmineraal Sahara. Deze plaat heeft een microgeperforeerde structuur van fijn granulaat. Toepassingen: horeca, kantoor, sportfaciliteiten, . Ontbrekend: prima Systeemplafonds – Voordelige plafondplaten – Bespaar tot !

Rockfon: Rockfon plafondplaten staan bekend om hun akoestische eigenschappen. De panelen zijn vormvast, . Het is bij elkaar 240men in prima staat. Bij het demonteren zijn . ARMSTRONG Hardmineraalpanelen. Deze plafondtegels combineren prima producteigenschappen met een scherpe prijs. Wij bieden een uitdagende full-time functie, een prima salaris en goede secundaire arbeids-.


Met Green Circle kunt u uw oude plafondpanelen op laten halen door OWA zodat ze worden hergebruikt voor nieuwe plafondpanelen. De systeemplafonds zijn opgebouwd uit plafondplaten en plafondprofielen die via een ophangsysteem net en strak in de bedrijfsruimte gemonteerd worden. Deze combinatie-inrichting bevestigd aan het plafond en plafondpanelen , die in een cel gestel zijn gemonteerd. Deze garantie wordt gegeven voor de duur van jaar vanaf de dag van . CreĆ«er zwevende plafonds terwijl u de akoestiek verbetert, het geluidsniveau in ruimtes vermindert en de spraakverstaanbaarheid in een specifieke.


Samen met de gebruikelijke Prima. Kiest u voor inlegplaten, doorzakplaten of wilt u toch liever de verdekt uitneembare plafondplaten voor uw systeemplafond in Haarlem?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts