vrijdag 18 juli 2014

Vliegenhor draai kiepraam

Een hor voor uw draaikiepraam ? Maak zelf een hor voor uw draaikiepraam op maat. Volg de eenvoudige stappen in de configurator! Voor draaikiepramen hebben wij de inzethor ontwikkeld.


Je kunt de hor in het kozijn klemmen zonder te schroeven en dan nog steeds het raam bedienen.

Speciaal voor draaikiepramen hebben wij de inzethor. Bij houten kozijnen is het wel belangrijk in de gaten te houden dat de ruimte tussen het draaigedeelte en het kozijn groot genoeg . Horren houden muggen en andere insecten buiten. Unieke hor voor draai -kiep ramen, geen gaas voor je uitzicht! Tzippa Rolhor - HorrenGigant - Duration: 0:55.


Inklem plissé horren zijn. Een inzethor is de ideale toepassing voor draai - kiepramen.

De inzethor is zeer eenvoudig te plaatsen. Het plaatsen van de inzethor gebeurt van. Om de hor te installeren, opent u het raam en drukt u de gemonteerde hor tussen het kozijn. In het geval dat uw raam iets groter is dan de zojuist gemonteerde hor , gebruikt u de meegeleverde klemmen . Inzethor voor ramen Ultra.


Een standaard maat nodig of speciaal voor uw raam op maat gemaakt, het kan allebei. Daarnaast zijn de op maat gemaakte inzethorren bestelbaar in alle RAL kleuren. Ook op draaikiepramen kunt u een hor laten plaatsen. U kunt uw raam dan gewoon open zetten, terwijl de hor insecten buiten houdt! Let wel op dat de manier van monteren afhankelijk is van het soort draaikiepraam.


Heeft u bijvoorbeeld een raam dat van binnen naar buiten open gaat, dan is het handiger om de hor in het . Unilux maakt horren en zonwering. Laagste prijs, razendsnel geleverd. Wij ruilen maatwerk gewoon om.


Voor het zelf maken van uw inzethor gebruikt u inzethor profielen. Deze inzethor profielen worden gebruikt voor draai - kiepramen.

Met de tekeningen zie je eenvoudig voor welke toepassing het hor geschikt is. Plaatsen en uitnemen in een handomdraai door een klik-systeem. Bekijk de voorbeelden en kies. Doe-het-zelf-pakket bestaande uit aluminium profielen, kunststof hoekverbindingen, horgaas, totaal montagenokjes onder en boven voor schuin en . De meest praktische en subtiele oplossing voor uw draai - kiepraam of naar binnen draaiend raam.


Natuurlijk kan het raam gewoon worden gesloten zonder de hor te verwijderen. Welke hor is geschikt voor mijn raam? Bij een conventioneel inzet hor zal je de hot moeten verwijderen bij het sluiten van het raam. Dit is op zich logisch als je je bedenkt dat een draaival raam strak aansluit op het kozijn, met dichtingen zie het raam wind en waterdicht maken.


Hamstra heeft echter een hot waarbij dit niet hoeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts