maandag 21 juli 2014

Hor voor velux kantelraam

Past op elk VELUX dakraam. Binnen enkele minuten heeft u nooit. Frisse lucht, zonder insecten! De zijgeleidingen en rubberen afdichtstrip houden het gaas rondom strak, wat zorgt voor maximale bescherming.


Insectenhor voor VELUX dakramen in onze VELUX Shop voor de beste prijzen, wij verkopen in de shop alleen originele VELUX horren voor de beste prijzen. Gerust je dakraam openzetten, zonder dat er muggen en andere insecten naar binnen vliegen?

Een hor voor het dakraam biedt uitkomst! Bekijk ons assortiment online. VELUX insectenhorren passen op alle VELUX dakramen. De horren voor dakramen zijn ook geschikt voor Velux dakramen!


Daarnaast beschikt u over verschillende voordelen als u een hor voor uw dakraam bij . Vind velux horren op Marktplaats. Hierdoor kunt u met het dakraam open genieten, zonder dat u wordt lastiggevallen door deze ongewenste gasten. Voor iedereen een voordeel.

Een insectenhor wordt gemonteerd op de interieurafwerking. Dat betekent dat het dakraam normaal blijft. Op zoek naar een hor voor een velux dakraam?


Wij bieden een breed scala aan oplossingen aan voor uw hor in een velux dakraam, vraag nu een gratis offerte aan. Rolhoren zijn mooi, maar kosten ook behoorlijk wat. Bovendien zie ik het niet zo zitten om aan een rolhor van euro zelf te zagen, dus dan moet ik ook een klusjesman regelen. Wie heeft ervaring met klittenband horren ? Wij hebben aan de buitenkant openslaande horretjes aan de kantelramen , ze sluiten met een magneetje.


Man heeft ze jaren geleden. Hamstra biedt u een serie horren speciaal gemaakt voor dakramen. De goedkoopste Velux insectenhor voor u dakraam bestelt u gemakkelijk in stappen en u houdt de ongedierte buiten. Ik ben aan het kijken voor een hor voor mijn velux dakraam. Echter ben ik van mening dat dit niet gaat passen bij onze constructie.


De hor wordt op de interieurafwerking van het dakraam gemonteerd (zie montagevideo). Ik heb een foto toegevoegd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts