donderdag 24 juli 2014

Houten vloer zeep

De speciale Basic Soap van WOCA kan gebruikt worden als basisbehandeling van lichte houtsoorten zoals eiken, grenen, essen, vuren en lariks. Bij deze Scandinavische methode moet de vloer verzadigd worden met zeep in plaats van olie. Een gezeepte vloer heeft een zeer natuurlijke en . WOCA Natuurzeep wordt gebruikt voor de regelmatige reiniging en bescherming van alle hout in huis.


Natuurzeep Naturel wordt gebruikt voor de donkere houtsoorten , terwijl Natuurzeep Wit gebruikt wordt om de lichte tint van lichte vloeren intact te houden door deze te voorzien van extra witpigment. Een eiken houten vloer in de natuur zeep !

Veel van onze klanten in de showroom lopen direct naar de gezeepte eiken vloer en willen alleen nog maar die afwerking, vanwege het . Door de vloer regelmatig met Woca Zeep te behandelen wordt de vloer gereinigd. Tevens wordt er bij ieder beurt een klein beschermend laagje kokos- en sojavetten achtergelaten. Vuil en vocht kunnen daardoor niet in het hout dringen, maar blijven op het loopvlak liggen.


Hierdoor is over het algemeen weinig extra . Houten vloeren olie en zeep. Ook eiken houten vloeren geoliede vloeren worden gezeept. Oorspronkelijk ontstaan in de Scandinavische landen wordt het inzepen van ( naaldhouten ) plankenvloeren vandaag de dag ook in de rest van de wereld toegepast.

Geen vergeling, geen laag bovenop, geen ecologisch . Zepen van geoliede houten vloeren met bijpassende natuurlijke zeep en water. Houtzeep leent zich goed voor de behandeling van binnenmeubelen en houten vloeren. Het hout bleekt door de zeepoplossing en krijgt en heel mooie tint. WOCA Intensiefreiniger, ongeacht de houtsoort en de gekozen eindafwerking.


Ideaal voor het regelmatig of dagelijks reinigen van uw geoliede vloer. Parket Tree zeep wit voor geoliede houten vloeren tast de afwerklaag niet aan. Wij hebben een beuken lamelparket merk Boenders (ca. 44m2).


Dit is gelakt geleverd en wordt onderhouden met Master polish van Leha en een reiniger. Wij willen de vloer opschuren en opnieuw behandelen, liefst in een white wash finish. Wat is het verschil tussen een systeem met houtzeep en een systeem met . Schoonmaken van geoliede houten vloer met Fedeal parketzeep ! Niet alle schoonmaak en reinigingsproducten zijn geschikt voor geolied houten vloer. Gebruikt u in ieder geval geen huishoudelijke schoonmaakproducten zoals groene zeep of allesreiniger, deze bevatten soda.


Reiniging van sterk belaste parket. Faxe Vloerzeep werd ontwikkeld uit lichte en gezuiverde plantaardige oliën. Het product werd speciaal ontwikkeld om de houtporiën te verzadigen en een duurzame bescherming te bieden tegen vlekken zoals koffie, rode wijn enz.


Dumby Zeep voor geoliede houten vloeren is een natuurlijke zeep voor geoliede houten vloeren.

Onderhoud voor uw houten vloer , duoplank, lamelparket, visgraat parket, eiken houten vloer en. Het is verkrijgbaar in een naturel en een witte variant. Het reinigt en voedt uw geoliede vloer.


Het geeft uw vloer een beschermlaag van zeep die het beschermt tegen vuil en vocht. Stofzuig of wis u vloer, met een borstel die geschikt is voor parketvloeren, zodat stof en vuil verwijdert word. Woca onderhoudszeep toe aan liter warm water.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts