woensdag 23 juli 2014

Trespa platen schoonmaken

Reinigen Trespa Specifieke verontreiniging verwijderen. De toplaag van trespa is volledig gesloten en kras- en slijtvast. Vuil en kleurstoffen dringen niet door en de plaat.


Binnen beplating van Trespa reinigen. Trespa platen zie je vaak terug in de badkamer.

Vette vervuiling zoals lippenstift of andere cosmetica die zich voordoen op het materiaal, dien je eerst zoveel mogelijk weg te vegen met een droge doek of voorzichtig weg te krabben. Let op, niet met een metalen object . Bekijk hier hoe makkelijk Trespa gereinigd kan worden. Dit document is uitsluitend bestemd als algemene aanbeveling.


Trespa verstrekt deze richtlijnen en alle test-, en ontwerp- gegevens en informatie betreffende regelgeving alleen voor informatiedoeleinden en adviseert met klem dat de klant, projecteigenaar en architect onafhankelijk advies inwinnen bij . HOI : Weet iemand hoe ik het beste sterk vervuilde trespa kan reinigen. Het meeste vuil is weg maar er blijft nog hardnekkig vuil achter.

Het betreft gewone vervuiling door weersinvloeden. Wij werken met hoogwerkers of telescoopbewassing. Normaal gesproken maak ik de trespa gevelbetimmering eens per jaar schoon met een speciale trespa reiniger en was dat met water na. De overstekken rondom het hele huis en de dakkapel zijn van Trespa. Lekker onderhoudsvrij werd.


Af en toe een keer met water schoonmaken is geen probleem. De kleurechtheid of verkleuring van HPL plaat ( Trespa is merknaam) is door TNO eerder onderzocht. Het verwijderen van dikke vuillagen: schoonmaken zoals boven beschreven m. Indien nodig vervangen door nieuwe.


BK Schoonmaak Plus, schoonmaakbedrijf en facilitaire diensten. De buitenkant van de dakkapel bestaat meestal uit trespaplaten. Wanneer het trespa niet of nooit onderhouden wordt vergaat na verloop van tijd de toplaag en breekt het af. Als de toplaag eraf is treedt het vocht in de plaat waardoor er binnen lekkages . Wij reinigen trespa dakranden en gevelpanelen op professionele wijze met onze uitgebreide uitrusting aan hulpmiddelen.


Juist voor het schoonmaken van houten kozijnen is osmose water in combinatie met zachte water geleidende borstels vaak dé ideale oplossing, eventueel aangevuld met een zachte en niet . Dakgoot en trespa platen schoonmaken.

Type klus: Schoonmaak daken of dakgoten. Materiaal verzorgd door: In overleg met de vakman. Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel . Hard plaatmateriaal laat zich vaak moeilijk schuren. Toch is dit schuren ofwel opruwen nodig.


Ook bij gebruik van epoxy primer moet de voorbehandeling namelijk goed worden uitgevoerd. Dus eerst schoonmaken en vervolgens opruwen. Epoxy primers moeten, om een optimale hechting te krijgen, . Zon en regen hebben geen zichtbaar effect op het plaatoppervlak.


Op het gesloten oppervlak van Trespa kan vuil zich niet vastzetten waardoor het product gemakkelijk schoon te maken is. Trespa kunt u schoonmaken met normale huishoudreiniger of groene zeep. Daarnaast laat dit reinigingsmiddel na het schoonmaken een beschermend laagje achter op het Trespa , waardoor nieuwe vervuiling minder goed hecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts