woensdag 30 juli 2014

Grafsteen schoonmaken

Hoe kunt u het beste een grafsteen schoonmaken ? Lees hier hoe u een grafsteen moet reinigen en onderhouden. Tevens kunt u speciale schoonmaakmiddelen voor grafstenen online bestellen in onze webshop zodat de grafsteen niet wordt aangetast. Stappenplan grafsteen met natuursteen schoonmaken. Controleer om welke steensoort het gaat.


Is het een harde natuursteensoort (bijvoorbeeld graniet, kwartsiet, basalt)?

Of is het een zachte steensoort, zoals hardsteen, kalksteen of marmer? Hieronder leest u meer over welke reinigingsproducten u voor een specifieke . Het materiaal blijft hetzelfde, echter wanneer een steen gepolijst is (glad en glanzend) dan kan het vuil minder makkelijk aan de steen hechten, daarom heeft een gepolijste grafsteen minder onderhoud nodig dan een ruwe grafsteen. Ook zijn door het polijsten de poriĆ«n van de steen gesloten en hierdoor . Oude grafstenen en grafmonumenten zijn vaak gemaakt van marmer of kalksteensoorten. Als deze grafmonumenten lange tijd buiten liggen gaan deze verweren, de grafsteen wordt ruwer en grijzer.


Het schoonmaken van een oud grafmonument is vaak een lastige klus. Als bedrijf kunnen wij de grafsteen voor u schoonmaken , maar er zijn ook mogelijkheden om dit zelf te doen.

Bij het zelf schoonmaken van het grafmonument moet u met een aantal dingen goed rekening houden: Belangrijk is om van tevoren na te gaan van welk materiaal de grafsteen gemaakt is, indien u hier geen kennis . Hoe onderhoud je het beste een grafsteen of grafmonument? Oudere grafmonumenten zijn vaak van marmer of kalksteensoorten gemaakt. Heeft iemand enig idee hoe je een verwaarloosde grafsteen weer netjes krijgt?


De steen en betonnen plaat zitten onder de groene aanslag maar dan al zo lang dat de aanslag inmiddels zwart is geworden. Het is belangrijk om hem netjes . Laat een grafsteen schoonmaken door een specialist. Maes Natuursteen kan een grafzerk reinigen of renoveren.


Ontdek snel de mogelijkheden! Granieten grafsteen onderhouden en schoonmaken. Graniet is in veel verschillende kwaliteiten te leveren Bosch glaskunst garandeert uitsluitend de best beschikbare kwaliteit te gebruiken.


Gepolijst graniet vergt weinig tot geen onderhou door het gladde oppervlak is de grafsteen eenvoudig te reinigen met een vochtige . We wisten dat de witte marmeren steen van ma erg vies is dus hebben we warm water mee genomen en een borstel om het ding schoon te maken. Dat is helaas niet gelukt. Er zit geen alg op maar het onderste . Voor de letters is dat 2euro.


Antwoord: Geachte mevrouw, Wat kan ik zeggen . AKEMI Impregnator Duro gaat het verouderingsproces van grafzerken tegen.

Reeds aanwezige vervuilingen kunnen verwijderd worden met AKEMI Anti-Mos Power. Met welk product kan ik een arduinen grafsteen poetsen? Tips voor het schoonmaken van een grafsteen. U moet rekening houden met het materiaal, de accessoires en eventuele verzakkingen. Wij voorzien u graag van een paar tips om de grafsteen weer in haar oude glorie te herstellen.


Letters grafsteen schoonmaken. Bijzonder oppassen is het geblazen bij de aangebrachte tekst. Gaat men al te onbehoedzaam te keer op de gedenksteen dan verwijdert men vaak de verf die in de letters is aangebracht.


Zeker bij liggende stenen wil dat nog wel eens gebeuren. Het opnieuw aanbrengen van de verf in de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts