dinsdag 29 juli 2014

Groepenkast klein

Hager verdeelkasten Kleine verdeelkastenMultimediaverdelers. Relevantie, Prijs oplopen Prijs aflopend. Een kleine lege groepenkast wordt vaak gebruikt als uitbreiding voor in de schuur of garage. Voorzien van een stofkapje.


Bekijk snel ons assortiment. De ABB groepenkast fase met groepen beschikt over aardlekschakelaars en hoofdschakelaar.

Groepenkast ABB groepen fase ( klein ). Elektra aanleggen begint met de juiste groepenkast. Dit product wordt compleet afgemonteerd en voorbedraad afgeleverd. De hoogte en breedte afmetingen zijn: 220x2mm.


Alle componenten van ABB zijn voorzien. De AEG groepenkast fase met groepen beschikt over aardlekschakelaars en hoofdschakelaar. Zowel kleine uitvoering als de hoge. Kopen is dus echt goedkoop.

Omschrijving, ABB groepenkast groepen fase ( klein ). In goed werkende staat groepen. Weg wegens vervanging met van naar fasen en extra groepen was deze kast te klein voor ons. Nu Tijdelijk Korting.


Met kleine smeltzekeringen van het type zoals dat in elektronische apparaten wel wordt gebruikt. Hier past slechts één advies: onmiddellijk slopen en (laten) vervangen door een moderne groepenkast. Soms worden ze op een vide-grenier nog wel eens aangeboden, dit soort oude groepenkasten. In oudere woningen vindt men nog als te vaak een groepenkast die een te klein aantal groepen telt en nog beveiligd is met stoppen, de zogenoemde smeltveiligheden. Ter illustratie: de regels geven aan . Ook hierin kunnen wij u vanaf advies tot afmonteren van dienst zijn!


Aanpassen elektrische installatie. Ik moet hierbij ook melden dat ik de kwaliteit niet heb kunnen vergelijken van de bedrijven want het werk van Jan . In Bovenkarspel hebben we een oude groepenkast , zo een mét zekeringen en zónder aardlekschakelaars, vervangen voor een nieuwe meterkast met automatische zekeringen en aardlekschakelaars. Deze kast voldoet nu weer volledig aan de hedendaagse veiligheidseisen. Dankzij Herders Elektrotechniek.


Eaton 1-fase groepenkasten , van tot en met groepen. Bijplaatsen van EATON onderdelen kan zonder verlies van de KEMA-Keur op de samengestelde kast!

Eaton 3-fase groepenkasten met stuks 2-polige aardlekschakelaars zijn ook geschikt voor een 1-fase aansluiting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts