donderdag 24 juli 2014

Brandwerende binnendeur

Alle topmerken deuren, groot assortiment, uit voorraad leverbaar, ook maatwerk mogelijk. Toepasbaar voor standaard maten en uitvoeringen. Stalenkozijn, houtenkozijn, glasopening.


Bij OnlineDeurenKopen vindt u altijd een geschikte brandwerende deur voor de láágste prijs. Snelle levering en indien gewenst inclusief montage. Kom snel kijken naar ons ruime assortiment stompe deuren in van onze showrooms of bestel direct online!

Verkrijgbaar met een HPL-, Board- of multiplex toplaag. Op zoek naar een brandwerende binnendeur ? Bekijk hier ons assortiment! Skantrae levert brandwerende deuren niet alleen aan bedrijven, maar ook aan particulieren.


Want waarom zou u geen brandwerende deuren kiezen voor uw woning? Ze maken uw huis een stuk veiliger. Bij brandwerende deuren zijn namelijk extra voorzieningen getroffen waardoor de deur een bepaald aantal minuten . Maar helaas is het toch mogelijk dat er brand uitbreekt.


Een brand probeer je ten alle tijden altijd te voorkomen.

Mocht het toch gebeuren, dan is het belangrijk om de brand zoveel mogelijk in te perken. Een goede manier om dit te doen zijn brandwerende deuren. Dit type deur kan ervoor zorgen dat brand beheersbaar. PontMeyer heeft alle uitvoeringen op voorraad liggen. Voor uur bestel volgende werkdag in huis.


Groot voordeel is dat de vereiste brandwerendheid zonder aanpassingen aan het kozijn wordt gerealiseerd (indien deze gemaakt is van de houtsoorten Meranti of Sapeli). Alle brandvertragende voorzieningen zijn opgenomen in de deur zelf. Dat betekent dat BVT-deuren kunnen worden toegepast in standaard . Typen en soorten brandwerende deuren.


Er zijn veel soorten en typen brandwerende deuren. Men dient er goed op te letten dat men beschikt over de juiste testrapporten die behoren bij het gelijke type brandwerende deur. Voorbeelden: een testrapport voor een enkelzijdig draaiende deur aan scharnieren kan niet worden . Bijna alle brandwerende binnendeuren op de Nederlandse markt krijgen aan de hangzijde een zekerheidslabel. Het label maakt in één oogopslag de duidelijk wat de brandwerendheids- en zekerheidsklasse van de deur is. Het label wordt geïntroduceerd door Garantie Deuren (GND), waarbij negen . Deuren zijn ook te verkrijgen in een brandwerende uitvoering.


Dit houdt in dat er extra voorzieningen in de deur getroffen zijn, waardoor het deurblad een bepaald aantal minuten vlamdicht en daarmee brandwerend is. Als u een brandwerende deur gebruikt, moet u, indien voorgeschreven in de .

Onze brandwerende binnendeuren voldoen aan de hoogst mogelijke veiligheidsnorm om de veiligheid van gebruikers van (openbare) ruimten maximaal te borgen. Brandwerende deuren zijn onmisbaar voor veel ondernemingen. Natuurlijk zijn er meerdere brandwerende deuren voor verschillende doeleinden. U vindt onze producten online, maar u .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts