dinsdag 29 juli 2014

Novoferm novoport

In de showroom van AB Techniek garagedeuren te Zoetermeer. Een Novoferm aandrijving, type NovoPort ! Novoferm is part of the Sanwa Group, a world leading manufacturer of entrance systems, supplying high. Geschikt voor de elektrische aandrijving van Novoferm sectionaaldeuren.


Het systeem zorgt niet alleen in de werking voor een hoog comfort, maar ook tijdens de montage.

Omdat het niet zoals conventionele aandrijvingen aan het plafon maar eenvoudig in de deurlooprails gemonteerd wordt. You want it open more easily and not consume too much energy during operation. Wie vandaag zijn garage renoveert, wil niet alleen dat deze er beter uitziet, maar ook dat de garagepoort gemakkelijker opengaat en daarbij niet al te veel energie verbruikt. Zoals bij de garagepoorten van Novoferm. Met één druk op de knop gaat uw garagepoort open en hebt u meteen het gevoel welkom te zijn.


Met hetzelfde aangename gevoel wordt u . Novoport voor sectionaaldeuren van novoferm de meest stille en compacte aandrijving.

Novoferm handzenders, wandzenders en codeschakelaars zijn er in verschillende uitvoeringen, welke eenvoudig op alle Novoport motoren kunnen worden ingeleerd. Zo hebben we de Novotron 50 welke enkel in de verpakking van de novomatic . Referentiepuntschakelaar voor de Novoferm aandrijving type Novoport -1. Losse motorkop Novoport -1. Het systeem wordt niet aan het plafon maar eenvoudig in de deurlooprails gemonteerd.


In iedere individuele situatie wordt het NovoPort aandrijvingssysteem . Het NovoPort aandrijvingssysteem is geschikt voor de elektrische aandrijving van sectionaaldeuren. Zo blijft het plafond vrij en montageobstakels worden hierdoor . Get a fully fitted quote today on a Novoferm Novoport. Installation available throughout Northwest.


Supply only available throughout Mainland UK. Bedieningsvoordelen NovoPort - Extra drukknop voor het openen van de garage van binnenuit - Stroombesparing door stand-by schakeling - Aansluitbare garagedeurenbuitenverlichting - Automatische vergrendeling - Soft-start en soft- stop functie. Eenvoudige programmering en menugestuurde besturing met zeven . Onze monteurs hebben ook veel expertise in het oplossen van problemen met kanteldeuren, zoals de modellen Komfort, Magnum en Easyport. Daarnaast lossen we al jaren storingen op aan Novoferm aandrijvingen, zoals de modellen Novoport en Novomatic.


We gebruiken hierbij alleen originele Novoferm onderdelen.

Montagevragen geen probleem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts