maandag 21 juli 2014

Horren dronten

KeJe heeft zich in jaar tijd ontwikkeld tot het grootste maatwerk productiebedrijf van horproducten in Nederland. Voor nagenoeg alle ramen en deuren heeft KeJe een juiste oplossing om insecten buiten het huis te houden. Een hor voor uw ramen en deuren zorgt voor frisse lucht binnen en houdt ongedierte buiten.


Bij ons vindt u verschillende hortypen, zoals plisséhorren, voorzethorren of inzethorren, die verkrijgbaar zijn in verschillende profiel- en gaaskleuren. Naast de vaste horren bieden wij tevens oprolbare horren , .

Het geplisseerde horgaas geeft de plisse hordeur een extra decoratieve dimensie en zorgt tevens dat het horgaas beter zichtbaar is. Zeer verbluffend zijn de toegepaste technieken die in dit product zijn opgenomen. De plisse hordeur is nauwelijks reparatiegevoelig en uitermate geschikt voor . Sickmann Woninginrichting is de erkende interieurspecialist in horren voor de regio Almere, Lelystad en Dronten van het A-merk Luxaflex.


Horrenexpert in Nederland. Al meer dan jaar ervaring. U bent welkom in onze showroom. Natuurlijk kunnen wij dit ook voor u doen!

Reinigen van uw rolluiken kunt u door ons laten doen vraag vrijblijvend een prijsopgave. Instructievideo voor de montage van de Speedy Pliss. Deurhorren Lekker de schuifpui open in de zomer zonder muggen in huis.


Plissé hordeuren, rolhordeuren, scharnierende hordeuren en schuivende hordeuren, wij adviseren je in onze winkel in Dronten graag wat voor jou een goede . Vorige week vierde oprichter en eigenaar Rob Dolman het heuglijke feit met zijn personeel. Hiervoor worden de beste materialen gebruikt, zodat u verzekerd bent van jarenlange bescherming tegen insecten. In wijk De Ketting ligt op een zeer rustige locatie deze royale 2-ONDER-1-KAPWONING met aangebouwde garage en bijkeuken op een perceel van maar liefst 439m² eigen grond.


De woning is aan de voorzijde Lees meer. Alle ramen zijn voorzien van horren. Op de overloop, separaat het tweede toilet en de badkamer.


Ruime lichte badkamer ligba aparte douchecabine, designradiator en de wastafelcombinatie. De badkamer en de toilterruimte, zijn voorzien van vloerverwarming (als bijverwarming). Van Ewijk Zonwering repareert al uw zonwering, horren , raamdecoratie, garagedeuren en rolluiken.


Door de jarenlange ervaring. Houd insecten buiten de deur met de horren van Ambiance. Zo ben je verzekerd van een perfect passende hor die insecten geen enkele doorgang biedt.


Vanuit onze inspirerende showroom bedienen wij klanten in de gehele regio Kampen, Dronten , Oldebroek, Noordoostpolder, Zwartewaterland en omstreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts