donderdag 17 juli 2014

Vloerluik op maat

Luik maat , Isolatie maat ¹. Voor vloerluiken en kruipluiken evt. Vloerluiken (kruipluiken) of matranden (matomrandingen), hebben veel weg van een versproduct. Tussen bestellen en leveren zit doorgaans niet meer dan een paar dagen.


Op snelle levering van maatwerk (exact op maat , precies op tijd) zijn onze processen ingericht.

Wij kunnen wisselende specificaties van kantplanken. Vloerluik Houtvezelcementplaat 20mm PS 90mm 55X75cm Rc=5. Indicatie levertijd: Direct leverbaar, voor 15. Nieuw vloerluik nodig voor je kruipruimte of kelder? Praxis heeft vloerluiken in verschillende maten in het assortiment.


Scharnierend met gasveer. Ook geïsoleerde vloerluiken. De Gorter vloerluiken met uitneembaar deksel bieden een economische oplossing in situaties waarin het vloerluik niet frequent geopend hoeft te worden en de voorgeschreven afmetingen gering zijn.

Indien het vloerluik regelmatig geopend dient te worden is de toepassing van een scharnierend vloerluik aan te bevelen. Bekijk vestigingsvoorraad. Rosco produceert vloerluiken in standaardafmetingen en ook op maat. Hiervoor maken we gebruik van een geautomatiseerd systeem met lasrobot.


Maat uitwendig : 6x 6mm. Korte product omschrijving: VLOERLUIK VS 600X600MM TYPE NS-P60. Het leveringsprogramma van de Aquafix vloerluiken omvat:. Thermisch verzinkte uitvoering.


Maaswijdte 30xmm, materiaal 25xmm. Op aanvraag ook andere maten en maaswijdtes leverbaar. Eveneens op aanvraag: Industrieroosters, maaswijdte 30xmm, materiaal 30x. In vrijwel elke grootte, hoogte en belastbaarheid. Van beloopbare uitvoering tot zwaarverkeer.


Ook meerdelig en op maat volgens uw wensen. Geisoleerd vloerluik voorzien van mm piepschuim, Rc waarde ,5. Cementgebonden bovenplaat van mm vezelplaat. Inclusief verzonken luikring.

Toepassingsgebie Vloer. Voorzien van mm isolatie met RC waarde van verzonken luikring en neopreenband 3xmm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts