dinsdag 29 juli 2014

De garage sittard

De Garage Sittard is gevestigd aan de Leyenbroekerweg 27. Sinds de verhuizing van de showroom en werkplaats van Wealer is er gestart met een nieuw universeel concept. Dit is wel nog onderdeel van Wealer zodat top kwaliteit tegen lagere prijzen gegarandeerd kunnen worden.


Reageer op deze review bron: Tevreden. Op maart verhuisde de Sittardse VW-dealer naar een nieuw .

Meer weten over Garage Rosbak? Auto leasen of financieren? Bekijk hier het grootste aanbod van Nederland! Vera krijgt voor haar tiende verjaardag een hamster: Dosje.


Ze neemt het beestje mee in een kartonnen doosje met luchtgaatjes. Op de terugweg in de auto zet het diertje haar tandjes in het doosje. Haar moeder Sandra besluit Dosje in het handschoenenkastje te bewaren, maar Dosje is een . De winkel is vermeldt in categorie Garage.

Auto- onderhoud met de persoonlijke aandacht van de vakman om de hoek en de. Deze TT met nog geen 103. Aircocheck met airco-onderhoudsbeurt. Hierdoor houd je de airco fit zodat de ruiten niet beslaan. Airco-onderhoudsbeurt: Dit is een grondige controle incl.


Momenteel zoekt het bedrijf naar personeel voor de vestiging. Update: Wealer laat weten . Wij zijn een autobedrijf met alle moderne apparatuur om aan elke auto te kunnen werken. Ook hebben wij een zeer interessant aanbod occasions.


In een garage in Sittard is vrijdagavond een groot aantal vaten gevonden met mogelijk grondstoffen voor xtc-productie. De tientallen vaten en ook een aantal cylinders met gas waren weggestouwd in een garage achter een woning aan de Van Ostadestraat. De FIOD en brandweer waren bij de actie . Het grote voordeel is dat Vakgarage een betrouwbare autogarage is die veel informatie over de occasions kan geven.


Wilt u ergens anders een occasion kopen? Dan bent u van harte welkom voor een aankoopkeuring. We nemen al uw twijfels weg en vertellen u precies wat er wel en niet goed is aan de auto.

Appartement met ondergelegen winkelpand in het hart van het stadscentrum van Sittard -Geleen gelegen, met royale garage , geheel omsloten patiotuin en directe inkomsten door huuropbrengsten van de bijbehorende reeds verhuurde winkelruimte. Woongedeelte: Via de garage heeft men toegang tot het woongedeelte. Het pand is mooi gelegen aan een plantsoen.


In de garage zijn een slagboom en nieuwe betaalautomaten geplaatst om dat mogelijk te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts