dinsdag 29 juli 2014

Alka parket

Design Parket Cuijk 6-Cuijk Wheels (Deel 3) - Duration: 14:54. Kijk ook eens op facebook voor de laatste opdrachten etc. ALKA design Parket , Voerendaal (gemeente). Deze bijeenkomst stond in het teken van een interessante bedrijfspresentatie door de eigenaren Alex en Elion Kamsma. Op een enthousiaste en geheel eigen wijze vertelde Alex in het kort iets over de.


De vloerengids van Nederland.

Opiness - Spreekt uit ervaring! ADVERTENTIE: Win fantastische prijzen door te liken op facebook! Like en deel de nieuwe pagina LikeWin en . In deze showroom komt ons vakmanschap en liefde voor het natuurproduct hout goed tot. Uw houten vloer DESKUNDIG opgeschuurd en afgewerkt door ervaren parketteur.


Ook voor het MET HOUT BEKLEDEN VAN UW TRAP ! TEVENS VERKOOP parket ,lamell,laminaat,multi etc. Voor iedere klant nemen wij uitgebreid tijd ook buiten openingstijden omdat wij van mening zijn dat een parketvloer een bewuste keuze is die maar n keer gemaakt wordt.

Producten en Diensten in de Trappen. Is uw bedrijf goed vindbaar? Artikelen tot van 1in totaal. Lees meer over 12Build Promoter. Grootste overzichtssite van Nederland voor interieur en inrichting, inclusief keukens en badkamers.


De winkel is vermeldt in categorie Vloeren. Uitgereikt door onze vertegenwoordiger John Fredrix (zie foto). De beurs ademde een goede ambiance en sfeer uit en is zeker voor herhaling vatbaar . Bekijk hier een lijst met onze beste bedrijfsvloeren in Klimmen en omgeving beoordeeld door StarOfService gemeenschap van Voerendaal - Limburg. In twaalf uur hebben we hier meer bezoekers gehad dan in november op Domotex Middle East”, aldus directeur Lars Versteeg van Flamingo Parket op dinsdagmiddag in hal 8. Maandagmorgen spraken wij op de stand van mFLOR in hal Alex en Elion Kamsma van Alka design Parket uit Voerendaal: . Uw vertrouwd adres voor ambachtelijke kwaliteit en service. Deze reacties bewijzen dat wij met Eindhoven dé perfecte locatie uitgekozen . EV, Kerkrade, Dassen Parket.


Raadhuisplein 2a Voerendaal. Furenthela Voerendaal. Van de grandeur van klassiek tot het eigentijdse van modern. In de city-map plattegronden vind u 991.

Gebruik city-map in uw voordeel! Wij zijn gelegen op Kerkplein te Voerendaal, waarbij u altijd gratis kunt parkeren op het Kerkplein of recht tegenover de winkel. Namens Peggy, Bjorn en Ine. Click here to manage this listing.


Other places that are popular right now.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts