vrijdag 25 juli 2014

Klemprofiel dakbedekking

Een muuraansluitprofiel is een enkelvoudig knelprofiel dat door de speciale profilering geschikt is om dakbedekking tegen een opgaande muur af te werken. Deze kan gebruikt worden bij een bitumineus en een kunststofdaksysteem. Echter bij een muur richting de noordkant kan dit niet toegepast worden in verband met . Kan ook toegepast worden bij bitumineuze dakbedekking.


In dat geval is gebruik van het klemprofiel overbodig. De opstand bij dit type dakrand bedraagt .

Deskundig advies en snelle levering. Voorgevormd klemprofiel gemaakt van geëxtrudeerd aluminium, voor de bevestiging van wortelwerend folie of kunststof of bitumineuze dakbedekking. Voorgeponste gaten op een afstand van ca.


Materiaal: geëxtrudeerd aluminium. Knelprofiel enkelvoudig mm met lengte van 2. Verkrijgbaar via de webshop van dakenshop. Wij verkopen ook cv materialen, radiatoren, dakbedekking , elektromaterialen en een zeer uitgebreid assortiment aan sanitair artikelen. Warmteservice, gewoon perfect geregeld.


Dakrand speciaal voor kunststofdakbedekking ontwikkeld.

Aluminium klemprofiel lengte meter 48mm. Afwerking Boeiboord EPDM. Of het nu gaat om enkel glas of isolatieglas. Het Glasdiscount klemprofiel is universeel toepasbaar voor elke dikte.


Gezaagd op de door u gewenste lengte. Lengtes tot meter mogelijk! Dit klemprofiel kunststof wit x mm, meter kan ingezet worden bij meerdere gebruiken.


Deze strook op het horizontale gedeelte van de opstand lassen. De inplakruimte met de reeds eerder genoemde kit afwerken. Het klemprofiel is weliswaar duurder, maar is wel een betere randafwerking. Alkorplan PVC grijs x m. Dakbedekking toebehoren nu bij HORNBACH kopen! TPO dakbedekking , Sureweld TPO.


Daglichtproducten, BIK daglichtoplossingen. De eventuele kleef- of onderlagen zouden op hun beurt een verwekingstemperatuur van 1°C of meer moeten hebben en worden bij voorkeur mechanisch bevestigd met behulp van een klemprofiel , een deksteen of – in het geval van metalen slabben – een metalen lat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts