donderdag 17 juli 2014

Visgraat parket eiken

Ontdek houthandel Gadero, de specialist in eiken houten visgraat vloeren. Planken visgraatparket , dé trendsetter in houten vloeren. Bij de Vloerderij bv maakt visgraat parket een comeback. Een mooi eiken visgraat tegen een scherpe prijs?


Om het compleet te maken leveren wij ook de ondervloer, hardwaxolie ( in gewenste kleur) en lijm.

Dan zijn de totale materiaalkosten voor uw eigen . Op zoek naar een eiken visgraatvloer tegen de laagste prijs? Wij zijn de enige echte leverancier van visgraat en tapis vloeren. Breng sfeer en gezelligheid in uw interieur en zorg dat uw interieur tot leven komt. Kiest u voor een massief eiken visgraat parket vloer, dan heeft u een echte sfeermaker in uw woning.


Het kiezen van een vloer is een belangrijk onderdeel van het inrichten van je ruimte. Door het brede aanbod van verschillende houten vloeren kun je soms door de bomen het bos niet meer zien. Heeft u moeite bij het kiezen van de juiste vloer?

Kom dan langs bij Beboparket. Diversen patronen voor het leggen van uw houten parketvloeren zijn mogelijk. Ook het leggen van een visgraat patroon is mogelijk voor uw houten parket vloer. Uitgebreide informatie over het . Wij hebben bij ParketDirect.


De afwerking van de plank bepaalt de look van uw visgraat vloer. Wilt u een wat lichtere uitstraling? Kies van voor een witte olie of een witte lak. Dit vtwonen parket visgraat eiken wit geolied m² bestaat uit een basisplank die is voorzien van een eiken toplaag met een wit geoliede afwerking.


Door de samenstelling van de planken is deze vloer perfect in een visgraat patroon te leggen en krijgt je woning hiermee een unieke eigentijdse vloer. Bij veel mensen zijn met name de visgraat vloeren bekend die bestaan uit kleine eiken vloerdelen, zoals bijvoorbeeld in een Frans landhuis. Eiken visgraat is tegenwoordig beschikbaar in veel . Traditioneel visgraat verban een tijdloos eiken vloeren patroon. Het reuze visgraat wordt geproduceerd in onze fabriek in Nederland en is beschikbaar in vele afwerkingen en behandelingen.


Floer visgraat wordt bovendien . De plankjes zijn allemaal even lang en rechthoekig van vorm. De visgraatstroken zijn standaard mm dik.

Een veelgebruikte houtsoort voor visgraat parket is eik , omwille van de betaalbaarheid en de . Brede of smalle visgraatvloer? Een rustieke of juist een strakke eiken houten vloer visgraat ? We hebben in ons aanbod een mooie visgraatvloer die ook geschikt is voor vloerverwarming. NIEUW: Nieuw bij de Plankerij: meerlagig v… € 477. De nieuwe grote afmeting visgraat is een klassieke vloer met een moderne twist. We leveren visgraat vloeren in elke gewenste afmeting en houtsoort.


Kies voor een visgraat vloer van eiken , een massieve visgraat vloer, visgraat parket of een extra brede visgraat vloer. Uipkes legt deze houten vloeren al jarenlang voor zeer . Je kan geen woontijdschrift open slaan of er staat een mooie visgraat vloer in. Bij eiken is het mogelijk om deze in wel meer dan verschillende kleuren af te werken, . Eiken standaard mm plaquetten visgraat.


Hier ziet u een traditionele houten vloer van Eiken standaard mm plaquetten welke tijdens de productie zijn verouderd. Deze zijn gelegd in een visgraatpatroon bij de familie van Drie uit Oosterbeek. De vloer is afgewerkt met een double smoked Oak olie.


Visgraat vloeren zijn momenteel helemaal in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts