vrijdag 25 juli 2014

Glas vloer

GLASSOLUTIONS biedt glas dat speciaal ontwikkeld is voor glazen vloeren en glazen traptreden. Hiermee kan een doorzichtige of lichtdoorlatende vloer of trap worden gecrëerd. En doordat De toepassing van het (semi-)transparante glas als traptreden en vloerpanelen zorgen ervoor dat er minder kunstmatige verlichting . Beloopbaar glas online bestellen. U hoeft voor het kopen van beloopbaar glas de deur niet uit.


Bij Glaskoning kunt u alles online regelen en bent u verzekerd van de beste kwaliteit.

Wij leveren beloopbaar glas in heel Nederland en u profiteert altijd van een scherpe groothandelprijs. De vloeren van glas waar overheen . Een glazen vloer besteld u bij Nissink glas. Waarom wordt er eigenlijk gekozen voor een glazen vloer ? Glas is veilig en transparant product en leent zich ideaal voor een glazen vloer. Met een vloer van glas creëert u meer licht en ruimte, ook kan de wereld er op een glazen vloer heel anders uit . Het glas kan worden toegepast als bijvoorbeeld traptreden, bordessen, lichtstraten, kelderverlichting. Pglas plaatst je glazen vloer.


Natuurlijk licht naar binnen brengen.

Glas is daar natuurlijk het enige juiste product voor. Een sparing in een vloer biedt de mogelijkheid licht naar de onderliggende ruimte te brengen zonder concessies te doen aan de veiligheid. Door de glazen vloer wordt licht en ruimte optimaal gebruikt. Veel mensen vinden het eerst . Wilt u een trendy en lichte sfeer in uw woning, dan is beloopbaar glas een uniek product. Kies voor een glazen vloer van Buys Glas.


Een absoluut veilige glazen vloer vindt u bij ons. Loopglas zoals trappen van glas of glazen vloeren kopen? Bij Glassdesign kan je terecht voor loopglas van topkwaliteit. Een trappenhuis is een fysieke verticale verbinding tussen verschillende ruimtes in een gebouw.


Over een glazen trap lopen kan . Meestal zijn het drie lagen glas welke verbonden zijn door PVB-folies (poly-vinylbutyral). Glazen trappen, glazen vloeren en loopglas. De dikte van het glas is afhankelijk van de gekozen afmetingen en de gekozen constructie van de glazen. Omdat er door het lopen kracht op komt te staan, moet het glas extra sterk zijn.


Daarom wordt het samengesteld uit verschillende lagen glas en folie. Het benodigde aantal lagen, en daarmee dus de dikte van het glas , wordt bepaald aan de hand . Maar hoe doe je dat, terwijl je de waterdichtheid ook in de gaten houdt?

Bovendien wilde de architect dat de dakterrasvloer uitbreiden. In samenwerking met Dakterras. Unieke kenmerken: - Het beloopbaar glas van Glazing Vision is geïsoleerd. Door het gebruik van een buiten- en een binneblad van gehard . Goedemorgen, Ik had graag een glazen vloertje laten plaatsen in mijn huis (over een vide voor een regliet glaspartij). Buiten het ruimtelijke en eshetische aspect laat de glazenvloer het daglicht in de ruimte eronder toe wat voor een prettig werk- en leefklimaat zorgt.


Behalve aan vloeren kun je ook denken aan loopbruggen en traptreden die in glas uitgevoerd worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts