woensdag 23 juli 2014

Cijferslot op deur

Bij ons vindt u een cmpleet assortiment codesloten tegen aantrekkelijke prijzen. Zowel elektrisch, draadloos als mechanische codesloten. Deur - en raambeveiliging (41). Links en rechts bruikbaar.


Voor deuren van tot mm dik.

Mat verchroomde afwerking. Compleet geleverd met binnenschil montagemateriaal en neopreen afdichting. Door het intoetsen van de juiste code is de knop te bedienen en kan de deur worden geopend. Bij de dagschootuitvoering vergrendelt deze automatisch na het sluiten van de deur.


Bij de nachtschootschootuitvoering moet deze, na het sluiten van de deur , handmatig op slot worden gedraaid. Vanuit de binnenzijde is de . Slimme deursloten werken ook op een deur met meerpuntssluiting.

Ook een voordeur met een oplegslot kunt u upgraden naar een slimme voordeur. Woont u in een portiek woning of heeft u al een elektrisch slot ? Daarnaast houdt een goed slot ongewenste gasten buiten. Deursloten koop je eenvoudig online bij bol.


En op welke manieren kun je jouw deur nog meer beveiligen? Een goed deurslot is noodzakelijk voor je deur. Het is de kern van elke deur : het deurslot. Daarnaast zorgt een goed geveerd slot voor stabieler gebruik van de deur.


Er zijn in onze webshop tal van deursloten te vinden, zodat je uitkomt bij het . KARWEI sleutelplaatje vierkant nikkel stuks. Vind codeslot op Marktplaats. Het systeem bestaat uit een speciale cilinder met cijferslot.


Comfocare monteert deze cilinder en helpt bij het instellen. De cijfercode is uniek en alleen degene die deze code kent, kan de deur op maken. Zeer handig voor bijvoorbeeld verzorgers en in (nood)situaties waarin de persoon in huis de deur zelf niet kan .

Deurbeveiliging voor het goed op slot doen van jouw huis. Kies uit divers assortiment van o. Een insteekslot wordt in een deur aangebracht, terwijl een oplegslot tegen een deur wordt bevestigd. Indien het slot slechts één schoot heeft, die door de deurkruk wordt bedien spreekt men van dagslot, loopslot of kamerdeurslot. Code intoetsen (fabriekscode 1-2-3-4-5-6) en binnen drie seconden de deur ontgrendelen. Wordt het slot niet binnen drie seconden geopend dan wordt het slot automatisch weer vergrendeld.


Het slot is automatisch vergrendeld. Wilt u uw pand of winkel beveiligen met een deur codeslot of vingerscans? Denk aan vingerafdruk of pincode sloten voor bijvoorbeeld uw magazijn in uw winkel. Mechanisch codeslot voor toepassing op deuren waar ruimte is om een inbouwschoot te monteren. De buitenknop kan rechts- of linksom gedraaid worden en met de hendel aan de binnenzijde kan de deur altijd worden geopend.


Elektrische sloten kunnen op verschillende plaatsen worden ingezet. Natuurlijk denkt u in eerste instantie aan het beveiligen van buitendeuren zoals de voordeur , maar er is meer mogelijk. Een elektrisch slot kan ook worden toegepast op binnendeuren,kastdeuren of een poort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts