woensdag 23 juli 2014

Buitengevelisolatie

Buitengevelisolatie is interessant wanneer spouwmuurisolatie geen afdoend resultaat biedt of wanneer de gevel in slechte staat is. Door de gevel langs de buitenkant te isoleren, krijgt deze een nieuwe look en stijgt de waarde van de woning. Maar er zijn nog meer redenen om te kiezen voor . De praktijk bewijst het: buitengevelisolatie is de beste manier van warmteisolatie.


Tegelijkertijd gaan de energiekosten flink naar beneden.

Geïsoleerde buitenmuren zorgen dat warmte niet naar buiten wordt afgegeven: de . Bekijk hoe buitengevel isoleren gaat. Alles over gevelisolatie van de buitenmuur. Bespaar energiekosten door minder warmteverlies.


Lees hier meer over buitengevelisolatie. Uitgebreid assortiment met informatie over toepassingsmogelijkheden. Ervaar de mogelijkheden van buitengevelisolatie.

Gevelisolatie aan de buitenkant geeft veel comfort. Bij renovatie en nieuwbouw een investering die zich uiteindelijk terugbetaalt door de forse verlaging van de energiekosten. ISOMO hardschuimplaten in geëxpandeerd polystyreen (wit en grijs EPS) zijn ideaal om toe te passen in buitengevelisolatiesystemen. Ze bieden een efficiënte en prijsgunstige oplossing, zowel bij nieuwbouw- als bij renovatieprojecten. Investeren in isolatie is altijd een goed idee, maar bij buitengevelisolatie sla je twee vliegen in één klap.


Het is een gestabiliseerd . Je buitengevel moet namelijk opnieuw afgewerkt worden met een sierpleister, dus je kan meteen het uiterlijk van je woning veranderen als je dat wil. Geld besparen en tegelijkertijd het aanzien van je woning en het . Isoleren zonder koudebruggen met de buitengevelisolatie van IsoBouw. Afwerking met nat stucwerk of droge gevelbekleding? Kies dan voor isofinishtM, een compleet en innovatief concept voor buitengevelisolatie en -afwerking, ondersteund door zes sterke merken uit de bouw. Dankzij de ultradunne isolatieplaten en regelbare gevelschroeven zorgt isofinishtM . Klik hier voor alle info, een gratis diagnose van uw huis en vakkundige isolatie.


Met buitengevelisolatie gaat uw energieverbruik omlaag en wooncomfort omhoog! Vrijblijvend advies ontvangen?

Vul het formulier in en onze regionale adviseur komt binnenkort bij u langs. Ook dat kan: ga naar de website en vraag de offerte aan. Traditioneel bestaat de gevel van een huis uit twee muren, een binnenmuur en een buitenmuur, met daartussen isolatiemateriaal. Maar wist je dat er ook een goe zo niet beter, alternatief is? Last van koude muren of teveel warmteverlies ? Geen lege spouw aanwezig ? Dan kan je best een buitengevelisolatie voorzien.


Je hebt qua isolatiedikte meestal geen beperkingen en kan alle koudebruggen mee inpakken. We zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van complete buitengevelisolatiesystemen: massief en belucht, zowel voor nieuwbouw als in renovatieprojecten. We realiseren meer comfort, energiebesparing, verfraaiing en duurzaamheid.


Vaak zijn het de details die een project uniek maken, een gezicht geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts