woensdag 30 juli 2014

Schutting beslag

Tuinijzerwaren komen goed van pas bij het installeren van hekwerken. Bevestiging van de schutting gaat zo heel eenvoudig. Bestel het ijzerwaar online. Schutting toebehoren, schroeven, hoekjes enz.


We zijn vandaag open tot 17:uur! Klik hier voor de resultaten.

Zelfborende plaatschroef verzinkt. U gaat een tuinhek of schutting plaatsen en zoekt accessoires. Paalhouder, afdekkap, duimheng, kruisheng: GAMMA heeft het. Ook grendel en poortslot. Hoogwaardig tuinscherm beslag voor de laagste prijs bij Wovar.


Uiteraard levert WoodComposiet dit L- beslag in diverse kwaliteiten en in vele kleuren. Voor een laag tuinhekje . De opgegeven maten van alle schuttingen zijn inclusief L- beslag (bevestingsmateriaal). De 180-maat verkrijgt u als u het L- beslag meetelt.

Hierdoor houd je een klein tuintje ruimtelijk, doordat je het niet helemaal dicht zet met manshoge schuttingen. De liggers zijn namelijk hol, waardoor het beslag in de ligger kan worden geschoven. Hierna kan het beslag aan de paal bevestigd worden. Met deze stevige schermsteunen voor houten tuinschermen kan u op een snelle en eenvoudige manier uw schutting plaatsen. Het L- beslag is van hoogwaardige kwaliteit en is geel verzinkt.


Schermsteunen schroef je eerst op de tuinpalen alvorens ze worden vastgemaakt aan de zijkanten van het houten tuinscherm. Elephant schutting beslag. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Een stevige schutting vraagt om l- beslag.


U kunt uw l- beslag kopen bij Daalder. Bekijk het assortiment en plaats direct uw bestelling. Speciaal ontworpen voor het bevestigen van schuttingdelen aan (hard)houten palen. Wordt geleverd per stuks op kaart, inclusief schroeven.


Per schutting raden wij aan of sets te gebruiken (of stuks L- beslag ), afhankelijk van de plaats waar de schutting gezet wordt (i.v.m. wind e.d.).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts