donderdag 15 maart 2018

Tegels voor toiletruimte

Complete toiletruimte met tegels enSphinx toilet actie! Bent u op zoek naar wc tegels , ook wel toilettegels genoem dan bent u hier bij Tegelmegashop. We hebben een groot en divers aanbod wc tegels in diverse afmetingen en kleuren.


Ontdek en bewaar ideeën over Kleine toiletruimte op Pinterest. Meer ideeën over Klein toilet, Toiletruimte en Toilet beneden.

Collectie: Tegels voor in het toilet - Welke tegels gebruik jij voor in de toiletruimte ? Binnenkijken bij dutchhomedeco - Ons toilet met Nikea tegels van de Praxis . Ben je op zoek naar de juiste wc tegels voor je toiletruimte ? De keuze is reuze en daarom staan onze tegelspecialisten voor je klaar. Ga je voor een maximaal ruimtelijk effect dan kun je vloertegels in de wand laten doorlopen. Bij een heel smal toilet kun je dit ook toepassen met strooktegels in dezelfde tegelsoort. Sierranden wel of niet gebruiken?


Ook al ben je een grote fan van sierranden met diverse patroontjes, als je de toiletruimte.

Benieuwd wat er met uw toilet mogelijk is? Door onze jarenlange ervaring en creativiteit weten wij van elke toilet een bijzondere ruimte te maken! Of gaat u voor een vrolijke en gezellige toiletruimte met gekleurde . Indeling kleine toiletruimte. Om het echt goed aan te pakken, begin je bij de basis.


Zoals het inbouwreservoir en de toiletpot. Ook de tegels zijn een basisonderdeel die een groot verschil kunnen maken hoe groot of hoe klein de toiletruimte oogt. Ga je het toilet verbouwen, let dan goed op onderstaande . Iedereen heeft een eigen smaak, zo ook voor het inrichten van een toiletruimte. Heeft u een grote of kleine ruimte ter beschikking? Allemaal keuzes waarover nagedacht dient te worden.


Wilt u een strakke of juist gewaagde inrichting? De arbeidskosten vallen iets hoger uit dan gemiddeld omdat je kiest voor een luxe toiletruimte. Je kiest namelijk voor mooie natuursteen tegels (grote invloed op de totale kosten). Naast luxe tegels , kies je voor luxer sanitair met een hangend toilet om het plaatje compleet te maken.


De verbouwkosten van je luxe toilet zijn . Er zijn verschillende mogelijkheden om uw toiletruimte optisch groter te laten lijken.

Dit is onder andere mogelijk door het gebruik van tegels. Door grote wand- en vloertegels te gebruiken, oogt uw toilet ruimtelijker en straalt deze meer. Hieronder worden ideeën gegeven, als tips voor de inrichting van je toilet.


Om te beginnen: Contrast in vloer- en wandtegels zorgt voor een optisch grotere ruimte. Denk aan het douche-toilet en het . Om te laten zien hoe goedkoop we zijn, ziet u direct de prijs van deze complete toiletruimtes. Deze prijs is inclusief sanitair en tegels ! Normaal €9nu voor maar € 699!


Verrassend goed voorbeeld is onderstaande uitvinding. Plaats een klein waskommetje met fonteinkraan naast de drukplaatstoets van het toilet. Zo biedt de allerkleinste toiletruimte toch ruimte om de handen te wassen. Durf te experimenteren met accessoires en kleur, ga aan de gang met tegels en mozaïek. Met een kleine restpartij tegels op onze website brengt u een hele andere sfeer in de ruimte.


De restpartijen zijn er al vanaf vierkante meter in allemaal verschillende kleuren en maten. Kijk snel naar rest partijtegels op onze website. Accessoires Accessoires in het toilet vrolijkt de ruimte op.


In onze showroom staan al diverse opstellingen geschikt voor kleine en grote badkamers en voor ieder budget. Naast een kennismaking gesprek, krijgen we al gauw een idee wat u voor ogen heeft. Deze ideeën komen tot stand in een ontwerp, waarna het sanitair en de tegels worden uitgezocht voor een passend geheel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts