woensdag 21 maart 2018

Marokkaanse cementtegels

Traditionele hard cementen tegels verkrijgbaar in verschillende motieven. Verkrijgbaar in de standaard maat 20cm x 20cm. Waarbij de eerste soorten, de Portugese . Eigen productie, handgemaakte tegels uit voorraad leverbaar, deskund.


Bekijk ons ruime aanbod en bestel direct.

Leuke tegelwinkel in Kalmthout met patroontegels en meer. Rozetta stijl is vintage en art deco. Floorz is de specialist op het gebied van marokkaanse cementtegels. Min stock en snel leverbaar. De meeste tegels worden ambachtelijk geproduceerd.


De technieken waarmee dat gedaan wordt zijn vaak eeuwen oud . Het verschil met Portugese cementtegels is dat marokkaanse een vintage effect hebben. Net als alle cementtegels zijn ze verkrijgbaar in allerlei zonnige kleuren zoals zandgeel, hemelsblauw, .

Op onderstaande foto zie wat een hand geschilderde keramische wandtegel is, voor de handgemaakte vloertegels praten we over cementtegels. Als u besluit om voor uw vloeren cementtegels te gebruiken dan heeft u de keuze uit verschillende opties. U kunt vervolgens een keuze maken uit diverse kleuren en patronen.


Tegelhuysfriesland heeft een prachtig assortiment vloer- en wandtegels. Hierdoor kunt u een vloer van cementtegels uitkiezen die . Naast deze bijzondere collectie verkopen wij ook de originele Friese witjes en . De marokkaanse cementtegels die wij aanbieden zijn geperste, eerste kwaliteits tegels geschikt voor wand en vloer. Deze authentieke cementtegels geven sfeer aan een moderne badkamer. Maar ze zijn ook ideaal om een bestaande badkamer een nieuwe look te geven. Cementtegels in de badkamer zijn trending!


Deze pin is ontdekt door Penny Van Vlerken. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Het productieproces van onze cementtegels. Omdat cementtegels volledig met de hand gemaakt worden, kan het voorkomen dat er geringe kleurverschillen of maatverschillen zijn tussen de tegels onderling, maar dit geeft de authentieke cementtegel net zijn.


Zomerse korting op grote collectie Marokkaanse Zelliges! Kom langs in de winkel of bezoek de webshop en ontdek het authentiek gamma aan cementtegels en Marokkaanse tegels.

Vraag nu een offerte op maat van uw wens. Onze Marokkaanse cementtegels. Door hun onderling verschil in kleur en reliëf geven onze Marokkaanse cementtegels een handgemaakt gevoel. Zo bekom je makkelijk een landelijke woonstijl.


De Zelliges zijn bruikbaar in verschillende wanden, maar je kan ze ook als accenttoets integreren in je inrichting. Vroeger werden deze patroontegels hier in België met de hand ontworpen. Vandaag worden ze vaak in Noord-Afrika geproduceerd. Deze Marokkaanse cementtegels zijn hand gemaakt waardoor elke tegel uniek is.


De kleur en dikte verschillen geven je vloer of wand net . Zelliges of Marokkaanse tegel te koop Nieuw prijs rond de 100€ mDoe een goed bod aub. Handgemaakte Portugese cementtegels € 495 . Kom ze bewonderen in onze showroom of bel ons op voor uw plan op maat. Dit prachtige materiaal, vooral bekend uit oude boerderijen en winkels van vroeger, is nu in een nieuw jasje gestoken.


Exclusieve tegels, maar ook kopieën van oude tegels heeft Osmunda in het programma.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts