maandag 26 maart 2018

Laminaat krasvrij

De Quick-Step laminaatvloeren met dennenhoutdessin bieden soelaas: ze combineren het decoratieve van een authentieke dennenvloer met alle praktische voordelen van laminaat. Ze zijn makkelijk in onderhou krasvrij en bovenal hard genoeg om er volop op te leven. Zo doorstaat jouw dennenvloer in laminaat. Livyn-vinylvloeren hebben een zeer slijtvaste topcoating die krasbestendig is - hij voldoet aan de huidige Europese technische normen - maar niet krasvast.


Sommige scherpe voorwerpen kunnen krassen maken in je vloer of hem beschadigen.

Daarom raden we je enkele voorzorgsmaatregelen aan: Gebruik een deurmat. Nieuw in ons assortiment is de eikenhouten laminaatvloer met extra brede en lange planken. Zo haal je de sfeer van een eikenhoutenvloer in huis, maar heb je de voordelen van laminaat : krasvrij , . Scratch Guard houdt uw Quickstep laminaat krasvrij De kwaliteit van Quickstep laminaatvloeren wordt nog eens extra benadrukt door Quick-step Scratch Guard. Deze toevoeging garandeert dat de Quickstep laminaat vloeren tot wel keer meer krasbestendig zijn dan vloeren zonder Scratch Guard. Op een laminaat vloer wordt geleefd.


En dat laat vroeg of laat zijn sporen na.

Bij het verschuiven van meubels ontstaan er krassen. Als er zware voorwerpen op de grond vallen, zit er zo een deukje in je laminaat. En zo zijn er nog wel meer dingen te verzinnen waar je vloer onder te lijden heeft.


Nadat je een vloer hebt gekozen wil je hem krasvrij houden. Volgende middelen kan je gebruiken ter preventie: De vloer onderhouden. Dit valt eigenlijk niet onder de categorie preventies die je zou kunnen nemen, maar die je moet nemen, zeker in het geval van een houten vloer.


Het kijkt erg mooi als je laminaat krasvrij is. Anders lijkt het net alsof je laminaat net niet helemaal af is. En omdat wij het van Agradi belangrijk vinden dat jij een schitterend laminaat hebt, hebben wij de beste laminaatvullers voor jouw van de. Dankzij Balterio`s True Matching technologie, bestaan er voor al uw laminaatvloeren perfect bijpassende plinten, profielen, kwadranten, scotia enz. Er is geen enkel verschil tussen uw vloer en de accessoires te zien.


Daarenboven hebben Balterio accessoires een uniek gelakte toplaag om hen nog meer krasvrij te maken . Ook werd er toen we het kochten met een schuurpapiertje over het laminaat gegaan omdat het krasvrij zou zijn. Al met al een grote teleurstelling, ook zijn we niet ingelicht over de Quick Step starterskit, het vulmiddel wat in de handel is en een stift van Quick step om de vloer te reiningen van bijv. Bezoek een van onze vestigingen!


Afwerking: HPL - krasvrij.

Constructie: HDF - HPL - honingraat vulling. Houtsoort: Design eik naturel - horizontaal. Verpakking: deur verpakt in een doos.


Zoek je modern wit laminaat , klassiek zwart of een variant met een echte houtlook? Wil je extra brede planken of een v-groef? Bekijk hier ons complete aanbod voordelige laminaatvloeren.


Ook in andere ruimtes moet stagnerend vocht, bijvoorbeeld door een omgevallen glas, onmiddellijk worden verwijderd. Houd er wel rekening mee dat een laminaatvloer krasbestendig is, maar niet krasvrij ! Een fineerparket scoort goed wat de duurzaamheid en de onderhoudsvriendelijkheid betreft. Het ligt aan deze afwerklaag of je iets aan de krassen kunt doen. Het beste kun je informeren bij de leverancier. Laminaat heeft meestal een afwerklaag.


Verzorging en onderhoud van laminaat kan haast niet makkelijker. Vuil hecht zich niet aan de vloer en daardoor is deze eenvoudig te reinigen. Bovendien is laminaat krasvrij door de toplaag. De toplaag zorgt er tevens voor dat laminaat een hygiƫnische vloersoort is. Er kan geen vuil in de vloer trekken.


Tegenwoordig is laminaat haast niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer. Zand en ander vuil kunnen ervoor zorgen dat er krassen in de vloer komen. Topmerk kwaliteit laminaat ) krasvrij ( geen huisdieren, en niet met schoenen erop gelopen) met hoge plinten, mag gelijk eruit gehaald worden slijtvastheid: 32: zwaar huishoudelijk en licht bedrijfsmatig .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts