woensdag 14 maart 2018

Aluminium plafond badkamer

Laat De Graaf u adviseren! Onderhoudsvrije aluminium plafonds , direct zelf uw prijs berekenen binnen minuten. Leverbaar binnen werkdagen. Plafonds op maat geleverd. Via internet bestellen is circa goedkoper.


Aluminiumbadkamerplafonds zijn onderhoudsvrij en demontabel.

Dankzij de verlaging kunt u ook leidingen wegwerken. Bereken hier uw prijs binnnen minuten. Nooit meer aanslag van schimmel in uw badkamer met dit aluminium plafond. Bestaand uit verschillende delen kunt u deze eenvoudig zelf monteren, zelfs onder een schuin plafond ! Ruime keuze dankzij verschillende kleuren.


Een prachtig én praktisch Luxalon-plafondsysteem voor ieder huis en elke woonruimte. Bekijk ons aanbod en laat je inspireren. Luxalon aluminium lamellen plafonds bestelt u online bij uw specialist Afbouwmateriaal.

Het aluminium plafond is bijzonder uniek en zorgt voor een speciale sfeer in de badkamer. De lamellen kunnen zowel horizontaal als diagonaal geplaatst worden. Een plafond in aluminium is vochtbestendig, onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Vervolgens kan je opnieuw de kleur van het plafond zelf kiezen.


Met een aluminium Luxalon plafond in uw badkamer bent u verzekerd van kwaliteit. Een Luxalon plafond is namelijk vochtbestendig en daarmee uitermate geschikt voor toepassing in vochtige ruimten. Maar nog beter is het om te kiezen voor een aluminium badkamer plafond van Luxalon. Dit biedt een scala aan . En het biedt nog meer praktische voordelen.


Een aluminium badkamer plafond is namelijk vochtbestendig en daarmee onderhoudsvrij. Doordat de panelen onafhankelijk van elkaar worden gemonteer kunt u erachter ook onzichtbaar . De sfeer in een huis wordt op het eerste gezicht vooral bepaald door het meubilair, de vloeren en de wanden. Het plafond wordt vaak letterlijk en figuurlijk over het hoofd gezien. Volkomen ten onrechte, want het plafond kan een ongekend effect hebben op het totale interieur.


Met de juiste keze uit de aluminium. Eerst dient u de maximale maten van uw ruimte in te vullen. Bij breedtemaat gaan we altijd uit van de kortste overspanning, bij lengtemaat gaan we uit van de langste overspanning.


Wat is de maximale breedte van de ruimte?

Selecteer hieronder welk type plafond u wilt. Uw specialist als het gaat om plafonds , wanden, schuifdeurkasten, verlichting. U mag bij ons rekenen op vakmanschap en service, al ruim jaar. Direct uw Luxalon plafond prijs uitrekenen kan nu ook. De aluminium lamellen zijn eenvoudig te (de-)monteren zodat, het bovenliggende bouwplafond met de daarbij behorende leidingen bereikbaar blijven.


Het Luxalon badkamer plafond bestaat uit hoogwaardige, gecoate aluminium platen waar geen vocht doorheen kan. Deze platen worden tegen het plafond bevestigt en zullen de temperatuur van de badkamer overnemen, waardoor er geen condens zal ontstaan én schimmels geen kans hebben om zich te settelen. De ruimtelijke werking van de panelen in combinatie met de lichtwerking van de inbouwspots geven uw ruimte een totaal ander aanzien. Dan is een aluminium plafond een goed idee voor een fraai effect in de badkamer. Je ziet het nog niet zo vaak en dat maakt het ook interessant om te overwegen.


Het is ook nog eens duurzaam en vochtbestendig. Spotjes en leidingen kun je eenvoudig wegwerken. Voor de lamellen betaal je per men dit. Alle aanverwante artikelen zoals: plinten, bevestiging, halogeenspots en ventilatie zijn uiteraard ook bij Scheffer Badkamers te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts