woensdag 14 maart 2018

Gietvloer materiaal

Daarnaast zijn kwaliteit en duurzaamheid vanzelfsprekend. Gietvloeren gaan werkelijk jarenlang mee. In tegenstelling tot traditionele vloeren zoals tapijt, hout en laminaat, wordt een gietvloer niet gelegd maar gegoten. Een gietvloer bestaat uit verschillende lagen. De lagen kunnen uit verschillende materialen bestaan.


Wilt u zelf een gietvloer aanbrengen?

Dan kunt u kiezen uit diverse soorten gietvloeren. Vergelijk hier de meest gebruikte vloeren en materialen ! Dit betekent niet dat een PU- gietvloer geheel krasvrij is. Door de kleur, de gebruikte grondstoffen, de aflak en de mate van onderhoud bepalen of krassen ontstaan en zichtbaar zijn.


Laat je dus goed informeren over de samenstelling van het materiaal en probeer het materiaal zelf te voelen en te testen . De prijs van een gietvloer hangt sterk af van het gekozen materiaal , de oppervlakte, bereikbaarheid en vorm van de ruimte. Hou er rekening mee dat sommige bedrijven minimumtarieven hanteren voor kleine oppervlaktes (kleiner dan à m2). Het kan daarnaast ook nodig zijn om de vloer te egaliseren alvorens men .

Producten en materiaal bestellen. U wil zelf uw eigen gietvloer of steentapijt plaatsen? Bestel dan alles bij pimpuwvloer. Alle producten van de primer – schraaplaag – gietvloer en topcoat, tot alle steentjes en bindmiddelen voor je steentapijt. U laat de vloer geheel maken door de professionele vloerleggers van DHZ . Om duidelijk te maken welk materiaal voor welk doeleinde geschikt is, zullen we eerst de kenmerken moeten uitleggen.


Wat is nu het verschil tussen Epoxyvloeren en PU vloeren? De betonnen gietvloer is krasbestendig en slijtvast door de hardheid van haar materiaal. Hiermee is de betonfloor uitermate geschikt voor in een woningen. Er kan op geleefd worden zonder dat je bang hoeft te zijn dat je vloer beschadigd raakt.


De voornaamste voordelen van onze betonnen gietvloer. De aanduiding gietvloer staat namelijk voor een systeemopbouw, zo ook de vloercoating. Dat wil zeggen dat de benaming nog niets zegt over het soort materiaal wat er gebruikt gaat worden. Welke materialen gebruiken we? Dat is een materiaal op basis van biopolymeren.


Dat zijn plantaardige oliën, waardoor we groen werken en denken aan het milieu. De PU-vloer is elastisch, wat .

Vloerverwarming geeft een extra dimensie aan de vloer. Zacht in aanvoelen, in alle kleuren te verkrijgen en met brede . Een polyurethaan gietvloer is flexibel en licht verend. Door de lage warmteweerstand voelt een gietvloer van polyurethaan vanzelf al warm en comfortabel aan, maar . Een PU gietvloer is daarnaast geluiddempend.


Met een gietvloer van G-vloeren geniet u van: Een stijlvolle vloer van hoogwaardig en slijtvast materiaal. Omdat de epoxyvloer een hardere vloer is dan de polyurethaan gietvloer , is deze krasgevoeliger. Ook is het risico hoger dat de epoxyvloer eerder scheurt.


Flowing Art gebruikt voornamelijk polyurethaan (PU) in de gietvloeren. PU-vloeren gaan veel langer mee omdat polyurethaan een veel elastischer materiaal is. Kenmerkend is het strakke eind resultaat zonder z. De epoxy gietvloer zijn dus harde vloeren en uitermate geschikt voor industriële toepassingen (bedrijfshal, garages en bouwmarkten) en minder geschikt voor woningen of kantoren. Het is een hard materiaal welk een hoge stootbelasting kan hebben.


Een epoxyvloer is in iedere Ral, NCS of Sikkens kleur verkrijgbaar. Cementgebonden gietvloer. Een cementgebonden gietvloer heeft een meer natuurlijke uitstraling dan een volledige vloer van kunststof.


Er wordt namelijk gebruik gemaakt van natuurlijk materiaal. Er zijn verschillende type gietvloeren beschikbaar, afhankelijk van uw wensen. De betonlook gietvloer is de ultieme combinatie tussen stoer en warm. De ruige look van beton samen met de feilloze afwerking en materialen van de gietvloer.


Dit geeft het geheel een moderne en tegelijkertijd een karakteristieke uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts